19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleAsia Argento neagă acuzaţiile de agresiune sexuală

Asia Argento neagă acuzaţiile de agresiune sexuală

Asia Argento neagă acuzaţiile de agresiune sexuală şi spune că a plătit Bourdain, prietenul ei
Asia Argento a negat orice relaţie sexuală cu actorul care o acuza că l-a agresat cu ani în urmă, înainte să fie major.

Actriţa a spus că agresiunea de care este acuzată nu a avut loc şi că plata despre care New York Times a scris că a fost făcută către acuzator a fost realizată de Anthony Bourdain, pe atunci prietenul actriţei. Motivul înţelegerii financiare ar fi fost numai nevoia ca hărţuirea din partea tânărului Jimmy Bennett, care o acuza pe actriţă, să înceteze.

“Sunt profund şocată şi rănită să citesc ştirea care este absolut falsă. Nu am avut niciodată vreo relaţie sexuală cu Bennett” spune artista într-o declaraţie citată de jurnalistul Yashar Ali.

Jimmy Bennett a interpretat rolul fiului actriţei în “Săraca inima mea/ The Heart Is Deceitful Above All Things”, peliculă lansată în 2004. Născut în 1996, Bennett a avut primele roluri la şapte ani, când a început să fie voce pentru desene animate şi a jucat în reclame. Ulterior a apărut alături de Bruce Willis, în “Ostaticul/Hostage” (2005) şi în ”Firewall – Program de protectie/ Firewall” (2006), cu Harrison Ford. În ultimii ani, Bennett s-a concentrat asupra unei cariere muzicale.

Asia Argento şi-a început cariera cinematografică la nouă ani, când a fost distribuită într-un film de Sergio Citti. Relaţia cu tatăl, regizorul Dario Argento, nu a fost niciodată în termeni buni, iar activitatea în faţa camerei a dublat-o, încă de la început, cu experienţe regizorale.

În octombrie 2017 l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexuală, devenind una dintre cele mai vizibile personalităţi din campania #MeToo, care este legată de dezvăluirea cazurilor de abuz sexual. Potrivit actriţei, Weinstein a violat-o la Cannes când aceasta avea 21 de ani. După publicarea dezvăluirilor a afirmat că scandalul i-a adus deservicii, simplificând ceea ce i s-a întâmplat.

Fostul ei partener, celebrul chef Anthony Bourdain, care a ajutat-o pe tot parcursul scandalului, s-a sinucis în luna iunie.

Cele mai citite

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...

Coreea de Nord a trimis o delegație în Iran, pentru discuții economice și militare. Ambele țări avansează în domeniul nuclear

O delegație din Coreea de Nord a plecat de la Phenian spre Iran, unde urmează a fi primită de oficiali de la Teheran. Delegația nord-coreeană...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă