23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAșa ai mereu casa parfumată!

Așa ai mereu casa parfumată!

Este dovedit științific faptul că mirosul ne determină starea, în mod pozitiv sau negativ. În momentul în care trecem pragul propriei case după o zi grea la serviciu și simțim un miros îmbâcsit și greoi, automat ne simțim mai obosiți și indispuși. În schimb, dacă deschidem ușa și ne invadează un parfum delicat și ispititor, starea de relaxare este aproape garantată. De ceva timp se vehiculează ideea că majoritatea odorizantelor găsite pe piață sunt toxice pentru organism. Acestea afectează caile respiratorii, provocând alergii și mai mult de atât, pot duce chiar la cancer. De aceea, este important ca înainte de achiziționare să citești cu atenție eticheta. De cele mai multe ori, în spatele termenului de “parfum” se ascund substanțele toxice care nu sunt specificate exclusiv cu denumirile lor reale. Cu toate acestea, există și odorizante ecologice de calitate pe piața din România și ar trebui să ne îndreptăm atenția asupra lor.

 

Odorizante solide

Printre soluțiile eficiente de parfumare se numără odorizantele solide care se prezintă sub 2 forme: de agățat și cele care se pot așeza oriunde. Acestea sunt colorate și oferă un aspect plăcut înăcăperii. Persistența este garantată de faptul că sunt împregnate cu uleiuri și parfumanți naturali aduși tocmai din SUA. Avantajul acestor tipuri de odorizante este acela că mențin în permanență un miros plăcut în încăpere fără a fi nevoie să se pulverizeze produs.

 

Odorizante cu pulverizatoare

Știai că printre factorii declanșatori ai crizelor de astm se află și odorizantele de calitate îndoielnică? De aceea, este foarte important ca atunci când alegi să pulverizezi parfum, să fie unul dezvoltat pe principii ecologice. În plus, chiar și animalele de companie au de suferit în momentul în care sunt expuse timp îndelungat în proximitatea unor substanțe periculoase pentru căile respiratorii.

 

Săculeți parfumați dezvoltați pe principii ecologice

Iubitorii de mirosuri fine întotdeauna sunt pretențioși cu felul în care miroase interiorul dulapului de haine pentru că acesta se imprimă automat și în țesătură și îl vor purta ulterior pe propria piele. În acest caz, un săculeț parfumat agățat de un umeraș este ideal pentru a împrospăta întreg spațiul în care sunt așezate hainele. De asemenea, în cazul odorizantelor sub formă de săculeți parfumați, e important ca parfumul să fie unul de calitate și să nu afecteze căile respiratorii pentru că îl porți și îl simți zilnic prin intermediul pieselor vestimentare pe care le porți.

 

Odorizante auto ecologice

Un subiect sensibil îl reprezintă odorizantele auto. Având în vedere faptul că brăduți clasicii nu mai trebuie să fie agățați la oglindă pentru că periclitează vizibilitatea șoferului, odorizantele lichide sau cele solide care se așaza sub scaune reprezintă soluția ideală de parfumare a propriului autovehicul. Este important ca aceste odorizante să fie de calitate pentru că spațiul este unul redus și dacă sunt prea puternice pot provoca stări de greață și amețeli. Pe termen lung sunt la fel de nocive precum odorizantele de cameră pentru că pot cauza probleme respiratorii și chiar cancer.

 

Odorizante pentru baie ecologice

Toaleta este încăperea din locuință care necesită o atenție sporită în ceea ce privește igiena și curățenia. De aceea, este foarte importantă modalitatea în care igienizarea toaletei se face. Parfumul este printre cele mai importante lucruri care nu trebuie să lipsească. Majoritatea produselor de curățat miros a clor și pentru a anihila acest miros este nevoie de un parfum puternic. De asemenea, de cele mai multe ori în toaletă își face apariția mirosul neplăcut de canalizare, mai ales pentru apartamentele situate la nivelurile superioare ale blocurilor. De aceea, este important ca odorizantul utilizat să fie unul ultra persistent, parfumul să fie unul plăcut, iar capacitatea de a anihila și nu acoperi mirosurile neplăcute, să fie mare. Odorizantele de toaletă eficiente sunt acelea care nu se consumă imediat, nu poluează apa, iar parfumul lor persistă timp îndelungat. 

Dacă te întrebi unde poți găsi asemenea odorizante de calitate superioară și la un preț accesibil pentru toate buzunarele, site-ul www.fre-pro.ro este răspunsul. Pentru că Fre-Pro este distribuitorul autorizat al odorizantelor de calitate superioară, dezvoltate pe principii ecologice care respectă limitele COV ale Europei și SUA.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Captive ideologiei, euroelitele nu sesizează declinul capitalismului

Revoluţia franceză a desfiinţat latifundiile feudale, în folosul unităților de producție burgheze. Comuniștii au distrus proprietatea privată pentru a crea omul nou, eliberat de...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă