13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleArticole hand-made pentru Crăciun

Articole hand-made pentru Crăciun

În prezent, țesăturile nu sunt folosite doar la articole de îmbrăcăminte, ci și la realizarea unor produse hand-made, a unor jucării, obiecte decorative, ornamente și produse de creativitate. În preajma sărbătorilor de iarnă cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci, este să oferi fiecărei camere un aspect elegant, vesel, special, de Crăciun.

Acest lucru se poate realiza și prin folosirea unor materiale textile pentru decorarea încăperilor din casă. Dacă dorești să ai o masă de sărbătoare festivă în culori de roșu și verde, poți folosi o față de masă din material cu imprimeu de Crăciun și diferite piese inspirate din vacanță, lumânări, boluri din sticlă, șervețele, huse de scaune și altele. Decorul de Crăciun este minunat, va aduce căldura sezonului de vacanță în casa ta.

Materialele textile sunt folosite la realizarea multor produse hand-made, care sunt la mare căutare mai ales acum în perioada sărbătorilor de iarnă, sau de Crăciun. De exemplu decorațiunile rustice, ornamentele, ghirlandele și alte elemente distractive realizate din țesături uni sau colorate, cu imprimeuri tematice, pot alcătui o adevărată colecție de decor de Crăciun.

Și jucăriile din materiale textile sunt încă la modă. Designerii realizează jucării deosebite din țesături care au imprimeuri cu tematică de iarnă. Pentru unele folosesc mașina de cusut pentru hăinuțele unor păpuși, dar în general produsele sunt realizate manual. Există un sortiment special de cadouri pentru copiii de orice vârstă, care sunt realizate manual și care pot aduce spiritul Crăciunului în fiecare cameră din casă. Nu uita să pregătești daruri de Crăciun cât mai ingenioase, pentru că și copiii și adulții adoră să despacheteze cadourile în dimineața de Crăciun.

Majoritatea produselor de artizanat sunt realizate din țesături din bumbac 100% care sunt ușor de manevrat, sunt rezistente în timp, au proprietăți deosebite. Astfel de produse – fețe de perne, fețe de masă, prosoape și altele – amintesc oarecum de arta populară atât de apreciată.

Există o gamă variată de țesături pe Țesături-Textile.ro care au imprimeuri festive, din care poți alege acele modele care sunt pe gustul tău. Sunt țesături din bumbac 100% care au imprimeuri fabuloase și care te pot ajuta să creezi propriile produse, unicat, cu tematică de Crăciun. Poți cumpăra și produse uni, gama de nuanțe de culori fiind foarte variată, principalele culori fiind roșu, verde, alb, auriu, gri, cream, albastru, negru și altele.

În ziua de azi materialele textile din bumbac 100% sunt folosite la realizarea lenjeriilor de pat deoarece au proprietăți ce asigură un somn bun, sănătos, de calitate. Dacă alegi țesături cu tematică de Crăciun poți concepe lenjerii de pat care vor spori atmosfera de sărbătoare în casă. Luna decembrie se apropie, deci acum este momentul să te gândești să-ți pui în aplicare acest plan. Anul acesta poți sărbători cel mai frumos Crăciun într-o atmosferă deosebită, în spiritul acestei sărbători.

Colecția de materiale textile cu tematică de iarnă și de Crăciun este impresionantă, cuprinde țesături cu imprimeuri distractive, în combinații de culori frumoase, de roșu, alb, verde, auriu, etc.

Crăciunul este cea mai frumoasă sărbătoare a anului, merită să faci totul pentru cei din familie, pentru ca locuința ta să fie minunat decorată. Gândește-te la ce articole decorative poți face din țesături cu tematică de Crăciun. Câteva idei ar fi:

  • Seturi de lenjerii de pat cu imprimeuri cu reni, cu Moș Crăciun, cu brazi împodobiți, cu peisaj de iarnă, cu ghirlande, clopoței, fulgi de zăpadă, căsuțe colorate, bomboane, cadouri, inimioare, ciorăpei pentru daruri și altele.
  • Poți face perne decorative care sunt din țesături din bumbac cu imprimeuri festive, sau care sunt uni și pot fi apoi brodate. Astfel de fețe de perne sunt foarte frumoase, pot fi în tonuri de roșu și alb, verde și roșu, etc. Există diferite variante de materiale uni din bumbac 100% care pot fi folosite pentru fețele de perne decorative. De asemenea se pot utiliza țesături naturale din bumbac care au imprimeuri de iarnă, de Crăciun, sau care oferă un contrast colorat și o frumusețe îndrăzneață. 
  • Foarte interesante sunt articolele pentru uz casnic care pot fi realizate din țesături din bumbac 100%. De exemplu fețele de masă sau șervețele asortate din materiale textile, dacă sunt în nuanțe de verde, roșu, alb, pot crea o atmosferă rustică la masa de Crăciun. Poți folosi și fețele de masă în tonuri mai închise, de alb, gri, negru, cu imprimeuri geometrice sau în carouri, în nuanțe de bej, gri și verde-brad.
  • Poți face cadouri de Crăciun realizate din materiale textile: brelocuri, săculeți si ciorăpei pentru daruri, perne decorative, inimioare, diferite figurine, prosoape, articole de îmbrăcăminte.

Țesăturile din bumbac 100% vopsite în nuanțe specifice Crăciunului și sărbătorilor de iarnă sunt minunate. Țesăturile bogate în roșu, verde și alb, care au combinații de astfel de culori, pot crea o atmosferă fantastică. Culorile vibrante amintesc de tradiție și de magia sărbătorilor de iarnă petrecute în familie.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Beat la volan, cu 218 km pe oră în localitate

Un șofer în vârstă de 41 de ani din Craiova a fost prins de polițiști conducând băut la volan și cu o viteză de...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...
Ultima oră
Pe aceeași temă