12.7 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleAriana Grande, printre artiştii care vor cânta la gala MTV Video Music...

Ariana Grande, printre artiştii care vor cânta la gala MTV Video Music Awards

Reţeaua de televiziune a transmis că Grande, care îşi va lansa luna aceasta albumul „Sweetener”, va interpreta piesa „God Is a Woman”.

Pe lângă cei doi cântăreţi, pe scena galei va mai urca rapperul Logic, care va interpreta live, în premieră, piesa „One Day”, împreună cu Ryan Tedder, solist a grupului One Republic.

Jennifer Lopez va primi Michael Jackson Video Vanguard Award pentru contribuţia adusă muzicii pop. Aceasta va fi prima apariţie a vedetei la gală din ultimii 17 ani.

Cardi B şi duo-ul The Carters, format din Jay-Z şi Beyoncé, au primit cele mai multe nominalizări – zece, respectiv opt – pentru ediţia de anul acesta a MTV Video Music Awards.

Cea de-a 35-a ediţie a galei MTV Video Music Awards va avea loc la New York, pe 20 august. Va fi pentru a 12-a oară când evenimentul va avea loc la Radio City Music Hall, după ce prima ediţie a avut loc aici, în 1984.

Cele mai citite

Patru din zece români consumă alimente pe bază de plante (studiu)

Aproape o treime dintre români (31%) consumă carne zilnic, în timp ce patru din zece persoane (39%) se orientează spre alternative pe bază de...

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

SAMEDAY anunță intenția de preluare a companiei de curierat Sprinter din Ungaria

Ca parte a strategiei de extindere a infrastructurii de livrare din regiune, SAMEDAY, compania care a introdus livrarea în easybox în piața din România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă