9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleArata-i toata dragostea de ziua ei, cu ajutorul unui buchet de flori...

Arata-i toata dragostea de ziua ei, cu ajutorul unui buchet de flori special!

Indiferent cat de ocupati suntem in ziua de astazi si cat de haotic este programul celor mai multi dintre noi, niciodata nu ar trebui sa uitam de momentele importante din viata noastra sau ale persoanelor dragi noua. Cadourile simbolice au inceput sa devina din ce in ce mai apreciate, in defavoarea cadourilor scumpe care nu transmit nici o emotie. Iar cel mai important cadou este cu siguranta timpul pe care il petrecem cu familia si prietenii. Incercati pe cat posibil sa fiti alaturi de persoanele iubite macar in zilele importante, cum ar fi zilele de nastere. Iar daca in curand, jumatatea voastra isi va sarbatori ziua de nastere, vrem sa va dam o sugestie: alegeti cele mai frumoase buchete de flori pentru La Multi Ani dintr-o florarie de lux si astfel, veti fi siguri ca nu veti uita sa cumparati un cadou. Florile reprezinta cel mai potrivit cadou simbolic intr-o asfel de zi. Ce va recomandam? Cititi in continuare! 

Daca esti o fire romantica si daca iubitei tale ii plac cadourile clasice, dar de efect, iti recomandam Buchetul Big Passion, un buchet format din 57 de trandafiri rosii atent alesi si impachetati intr-un ambalaj elegant. Despre trandafirii rosii probabil nu sunt multe de spus, pentru ca simbolistica lor vorbeste de la sine. Sunt florile pasiunii, asa ca iubita sau sotia ii va aprecia si mai mult. 

Un cadou cu adevarat inedit, dar romantic si elegant in acelasi timp, poate fi reprezentat de un buchet de trandafiri albastri. Acestia nu sunt chiar florile obisnuite pe care le-ati darui intr-o zi normala, dar pentru o ocazie speciala, ca ziua de nastere a iubitei, se potrivesc perfect. Trandafirii albastri semnifica armonia, serenitatea si dragostea misterioasa. Alege-i pentru aceasta ocazie deosebita si iti garantam ca persoana iubita va aprecia.

Este adevarat ca trandafirii sunt cele mai potrivite flori pentru a fi daruite jumatatii voastre, insa este posibil sa vreti sa ii oferiti altceva sau sa nu prefere trandafirii. De aceea, va prezentam un buchet deosebit, compus in principal din hortensie alba si Lisianthus mov. Noi va recomandam sa profitati cat mai puteti de hortensii, deoarece nu sunt disponibile tot timpul anului si ar fi pacat sa nu le daruiti. 

Poate nu va asteptati la acest lucru, insa va recomandam si un Buchet cu 25 de trandafiri galbeni. Florile acestea superbe au capatat pe nedrept o conotatie negativa. Trandafirii galbeni nu sunt simbolul geloziei, din contra. Acestia semnifica prietenia, optimismul, bucuria, speranta. Este suficient sa ne uitam la ei si sa ne inveselim. Asa ca daca vreti sa daruiti bucurie si culoare jumatatii voastre intr-o zi atat de importanta, alegeti buchetul acesta.

Iar ultima recomandare de astazi este un Buchet cu hortensie alba si trandafiri cyclam. Stiati ca hortensia alba este simbolul delicatetii si al sentimentelor pure? De aceea, puteti darui un astfel de buchet in primul an de casnicie spre exemplu, pentru a-i reaminti proaspetei voastre sotii, chiar de ziua ei, ca intre voi exista o dragoste curata si sincera.

 

Care dintre aceste buchete v-au placut cel mai mult? Pe care l-ati alege pentru a-l oferi iubitei sau sotiei de ziua ei de nastere? 

Cele mai citite

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Iohannis, primit de omologul sud-coreean

Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit, astăzi, de omologul sud-coreean, Yoon Suk-yeol, la Palatul prezidenţial.Şeful statului român efectuează de luni până mâine o vizită...
Ultima oră
Pe aceeași temă