Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Apple va lansa astăzi noi computere Mac şi tablete iPad

Apple va prezenta marţi noile computere Mac şi iPad-uri cu recunoaştere facială, produse care au înregistrat scăderi de vânzări şi venituri, conform celor mai recente rapoarte financiar ale companiei, informează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

30.10.2018 - 14:03

Analiştii se aşteaptă la o nouă versiune de iPad Pro, tableta aflată în competiţie cu Microsoft Surface, cu ecran mai mare, margini înguste şi cu facilitatea de recunoaştere facială de pe noile iPhone, precum şi la un update al computerelor Mac, printre care o variată redesenată a portabilului MacBook Air.

Apple a prezentat deja noile iPhone şi Apple Watches, luna trecută.

Compania a avut, la cea mai recentă raportare de date financiare, în iulie, cele mai slabe vânzări de Mac din 2010 încoace, în scădere cu 13%, în timp ce vânzările iPad au fost mai mici cu 1%, iar veniturile pentru ambele produse au înregistrat scăderi de 5 procente.

Comentarii

loading...