Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Apple, prima companie americană evaluată la peste 1.000 de miliarde de dolari

Cotaţia acţiunilor Apple Inc. a crescut joi cu 2,8%, aducând valoarea companiei la peste 1.000 de miliarde de dolari, arată un raport al Blommberg.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.08.2018 - 19:20

Capitalizarea de piaţă a producătorului de iPhone a depăşit în scurt timp 1 trilion de dolari (1.000 de miliarde de dolari), pe baza tranzacţionării în New York şi a datelor privind numărul de acţiuni pe care compania le-a dezvăluit într-o declaraţie recentă către autoritatea de reglementare, explică sursa citată.

Anterior, doar PetroChina Co a mai depăşit pragul de 1 trilion de dolari la sfârşitul anului 2007, dar a scăzut rapid, pe măsură ce preţurile petrolului s-au prăbuşit, afectate de criza financiară, notează Bloomberg.

Alţi giganti tehnici nu sunt departe de Apple astăzi, mai arată sursa citată, exemplificând cu Amazon.com Inc., Alphabet Inc. şi Microsoft Corp - în valoare de peste 800 de miliarde de dolari fiecare, mai arată sursa citată.

Comentarii

loading...