31 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăLifestyleAntrenorul Ionel Ganea a agresat verbal o jurnalistă, după meciul cu CSMS...

Antrenorul Ionel Ganea a agresat verbal o jurnalistă, după meciul cu CSMS Iaşi

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Ionel Ganea, a agresat verbal o jurnalistă de la Look TV, vineri seară, după partida cu CSMS Iaşi, câştigată cu scorul de 1-0, relatează News.ro

Ganea a ameninţat-o şi înjurat-o pe Alina Iosub la interviurile de după meci.

„Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea şi aşteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut ţărancă, ochelaristă… Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a ameninţat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-şi ceară scuze, dar e tardiv”, a povestit Alina Iosub, la Look TV.

Directorul de imagine şi comunicare al LPF, Marius Mitran, a declarat că vor fi sesizate comisiile în legătură cu acest caz. „Trebuie să vedem ce au consemnat martorii. Vom sesiza comisiile, îmi pare rău că trebuie să discutăm despre aşa ceva”, a spus oficialul LPF.

Formaţia FC Voluntari a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa CSMS Iaşi, într-un meci din etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă