22.8 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleAntica Studio un salon pentru coafuri senzationale

Antica Studio un salon pentru coafuri senzationale

Tunsorile cu lama fierbinte ofera un efect vizual excelent si un par sanatos. De regula, aspectul parului este dat la coafor. Aici i se acorda mult mai multa importanta decat in mediul de acasa. O procedura cu lama sau foarfeca fierbinte combina efectul cosmetic cu vindecarea reala a parului. Acest tratament efectuat la Antica Sudio, care este un coafor de inalta calitate, nu numai ca elimina efectul capetelor despicate, ci si imbunatateste radical structura firului de par.

 Procedura de taiere a parului cu lama fierbinte sau foarfeca a aparut relativ recent. Acest procedeu este inovator – atat din punct de vedere al tehnologiei, procedurii si instrumentelor, cat si al efectului expunerii parului. Permite nu numai formarea unui efect vizual uimitor de par bine ingrijit, ci si restaurarea structurii parului, protejandu-l de influentele externe pentru o lunga perioada de timp.  Procedura de coafura la Antica Studio este executata de catre profesionisti calificati.

Boost up – arma secreta a unei femei moderne
Este putin probabil sa existe cel putin o femeie care sa nu doreasca sa aiba un par luxos, gros si voluminos. Din pacate, multe femei se confrunta cu o problema grava: nu isi pot mentine parul voluminos mult timp. Boost up este o tehnica speciala de biowaving care poate rezolva aceasta problema, adaugand volum parului si mentinandu-l mult timp. In acest caz, procedura se afecteaza numai la baza firelor de par si nu afecteaza lungimea parului. Chiar daca porti o palarie, chiar daca picaturile de ploaie au cazut pe parul tau si chiar daca te-ai spalat pe cap, volumul va ramane acelasi.

  

Efectul acestei proceduri este persistent pentru o perioada de cel putin sase luni.  Procedura de stimulare este destul de delicata si nu poate fi efectuata acasa. Doar profesionistii sunt capabili sa garanteze calitatea si siguranta acestui serviciu de coafor. O coafeza profesionista are nevoie de aproximativ doua ore pentru a finaliza procedura de boost up, dar rezultatul merita si te va incanta timp de sase luni. Exista, desigur, limitari. De exemplu, boost up-urile nu sunt efectuate pentru distante scurte. Procedura, nu este de dorit sa se efectueze pe parul albit, precum si in timpul sarcinii si alaptarii.

Coaforul Antica Studio invita clientii la procedura boost up, sub supravegherea profesorilor calificati.

Tratament pentru par uscat si fragil
Esti nemultumit de parul tau? Parul nesuferit nu vrea sa se pieptene si sa dobandeasca o forma nobila? Firele de par sunt fragile si delicate si nu gasesti un mijloc eficient pentru ingrijire? Esti nemultumit de parul tau? Cel mai probabil, esti putin ghinionist si ai parul si pielea uscata.

Multa lume crede ca  ereditatea este de vina pentru parul fragil si subtire. Si totusi nu acesta este motivul principal pentru care parul si-a pierdut frumusetea si farmecul. Bunastarea parului este afectata de lumina directa a soarelui, de precipitatii, de o varietate de socuri si experiente: ondularea sau indreptarea, uscarea si multe altele. Mergi la coaforul Antica Studio si vei scapa de toate aceste neajunsuri.

 

 

 

Cele mai citite

Șapte ambarcațiuni cu peste 400 de migranți au ajuns în Insulele Canare

Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite afirmă că, dintre cei 266.940 de migranți care au încercat să ajungă în Europa anul trecut, 97%...

Trafic de droguri la Craiova. Două persoane au fost reținute

La data de 15 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au luat o...

Șoc în România. Un primar a fost găsit spânzurat!

O tragedie a lovit comunitatea din comuna Vințu de Jos! Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat într-o anexă a propriei sale locuințe....
Ultima oră
Pe aceeași temă