11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAnthony Bourdain, recompensat cu Emmy pentru emisiunea sa ''Parts Unknown''

Anthony Bourdain, recompensat cu Emmy pentru emisiunea sa ”Parts Unknown”

Bourdain a primit un Emmy la categoria cel mai bun scenariu pentru un program de non-ficţiune, cu episodul filmat în sudul Italiei şi difuzat anul trecut în luna noiembrie, în cadrul celui de-al zecelea sezon al emisiunii sale.

Celebrul bucătar a primit un al doilea Emmy la categoria cea mai bună emisiune de non-ficţiune, pentru rolul său de gazdă şi producător executiv al seriei ”Parts Unknown”.

Emisiunea ”Parts Unknown” a mai primit alte trei distincţii Emmy în categoriile editare video, editare audio, cel mai bun serial scurt de non-ficţiune.

Premiile au fost anunţate în cadrul evenimentului Creative Arts Emmys, desfăşurat în avanpremiera galei Emmy programată anul acesta pentru 17 septembrie. Creative Arts Emmys recompensează munca depusă de personalul tehnic la realizarea producţiilor de televiziune.

Bourdain a fost recompensat cu premii Emmy patru ani la rând, din 2013 până în 2016, în calitate de producător şi gazdă a emisiunii ”Parts Unknown”, în categoria cel mai bun serial de non-ficţiune.

Emisiunea, în care Bourdain călătorea şi degusta produse ale bucătăriilor tradiţionale din părţi ale lumii mai puţin cunoscute, a câştigat prestigiosul premiu Peabody în 2014.

De-a lungul timpului, Bourdain a primit mai multe nominalizări Emmy pentru rolul său de gazdă al unei competiţii culinare difuzate la postul ABC, ”The Taste”, şi a câştigat un trofeu Creative Arts Emmy pentru cea mai bună imagine cu o altă emisiunea culinară de-a sa, ”No Reservations”.

Bourdain, care şi-a început cariera spălând vase în restaurantele din New York, devenind apoi unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari prezenţi în programele de televiziune, s-a sinucis la 8 iunie. Vedeta de televiziune a fost găsită spânzurată într-o cameră de hotel din Strasbourg, Franţa, unde lucra la următorul episod al emisiunii sale, ajunsă la cel de-al 11 sezon.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă