18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleAnimaţia „Grinch”, debut în fruntea box office-ului românesc

Animaţia „Grinch”, debut în fruntea box office-ului românesc

Între actorii care şi-au împrumutat vocile pentru personajele filmului bazat pe cartea scrisă de Dr. Seuss se numără Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Tristan O’Hare şi Scarlett Estevez. Lungmetrajul a fost vizionat de 61.945 de spectatori şi a generat încasări de 1.290.467 de lei, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

Filmul de acţiune „Creed II”, cu Michael B. Jordan şi Sylvester Stallone în distribuţie, a debutat pe locul al doilea în clasamentul românesc, cu încasări de 875.705 lei.

Filmul „Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald/ Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, spinoff al „Harry Potter”, a coborât două locuri, după al doilea weekend de la premieră. Clasat pe locul al treilea, lungmetrajul a generat încasări de 834.474 de lei şi a fost vizionat de 36.107 spectatori.

Drama biografică „Bohemian Rhapsody”, despre Freddie Mercury şi trupa Queen, a coborât un loc, până pe patru, în al patrulea weekend de la premieră, când a fost vizionată de 30.276 de spectatori şi a generat încasări de 652.457 de lei.

O altă dramă a debutat pe locul al cincilea. „Văduve/ Widows”, de Steve McQueen, cu Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki şi Cynthia Erivo în distribuţie, a generat încasări de 393.397 de lei şi a fost vizionată de 18.550 de spectatori.

Adaptarea „Moromeţii 2”, de Stere Gulea, a coborât patru poziţii în top, după al doilea weekend de la premieră, când a generat încasări de 298.384 de lei şi a fost vizionată de 26.341 de spectatori.

Animaţia „Elliot: o poveste de Crăciun/ Elliot the Littlest Reindeer” s-a clasat pe locul al şaptelea, în coborâre trei poziţii, cu încasări de 178.137 de lei şi 10.075 de spectatori.

Drama muzicală „S-a născut o Stea/ A Star is Born”, cu Bradley Cooper şi Lady Gaga, a coborât trei locuri în clasament, până pe opt, după ce – în al şaselea weekend de la lansare – a generat încasări de 144.280 de lei şi a fost vizionată de 6.543 de spectatori.

Filmul de animaţie „Aventurile lui Smallfoot/ Smallfoot” a coborât tot trei locuri, până pe nouă. În al cincilea weekend de la premieră, a generat încasări de 111.229 de lei şi a fost vizionat de 5.644 de spectatori.

Pe locul al zecelea, în coborâre un loc, s-a clasat thrillerul SF „Venom”, cu Tom Hardy, Michelle Williams şi Riz Ahmed în distribuţie. În al optulea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 100.104 de lei şi a fost vizionat de 4.111 spectatori.

Cele mai citite

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Republica Moldova transmite primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE

Republica Moldova va înainta către Comisia Europeană, la data de 24 aprilie 2024, primele rapoarte privind îndeplinirea condițiilor de intrare în UE. Documentul va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă