Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

FOTO: Facebook

Angelina Jolie, donație importantă pentru copiii săraci din SUA

Angelina Jolie se alătură celebrităților de la Hollywood care au făcut donații importante în sprijinul copiilor săraci care sunt afectați în momentul de față de coronavirus și nu au resurse alimentare pentru a supraviețui.

Share

Rl online 0 comentarii

26.03.2020 - 15:06

Actrița Angelia Jolie este una dintre personalitățile care luptă împotriva pandemiei de coronavirus. Vedeta americană este cunoscută pentru faptul că iubește copiii și chiar a adoptat micuți din țări sărace. Nici de data aceasta nu a închis ochii și a donat un milion de dolari.

Suma a fost îndreptată către organizaţia No Kid Hungry și va veni în sprijinul copiilor săraci de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii unde multe instituții de învățământ au fost închise din cauza COVID-19. Angelina Jolie sprijină prin această donație familiile și copiii cu venituri reduse care suferă din cauza lipsei de alimente în momentul de față din cauza pandemiei COVID-19.

Ce alte vedete au mai făcut donații în sprijinul oamenilor afectați de covid-19

Rihanna a donat prin intermediul organizaţiei sale Clara Lionel Foundation 5 milioane de dolari în beneficiul mai multor asociații din Statele Unite ale Americii, dar și din alte regiuni de pe glob afectate de pandemia de coronavirus.

Printre vedetele care au mai făcut donații în contexul răspândirii COVID-19 la nivel mondial se numără și Ryan Reynolds şi Blake Lively. Ambii au donat un milion de dolari către două asociaţii care administrează bănci de alimente.

De asemenea, actorul și fostul guvernator de California Arnold Schwarzenegger a promis o sumă similară pentru a sprijini o companie care furnizează resurse personalului medical din prima linie.

La noi în țară Delia și Andra sunt două dintre artistele care au donat sume importante de bani cadrelor medicale care luptă cu pandemia de coronavirus. Jurata „iUmor” a mărturisit pe InstaStory că împreună cu soțul ei Răzvan a donat prin intermediul firmelor la care sunt acționari sume generoase.

 

„Eu și Răzvan am făcut donații în mai multe rânduri prin firmele în care suntem acționari. Donații de ordinul zecilor de mii de euro și cu siguranță vom continua să ajutăm pentru că lucrurile par să fie abia la început din păcate” , a spus Delia pe Instagram.

 

Andra, una dintre cele mai frumoase și puternice voci ale muzicii românești, se implică direct în lupta împotriva COVID-19 și decis să facă o donație importantă Spitalului Matei Balș din București către care a redirecționat suma de 20.000 de euro.

Comentarii