13.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleAngelina Jolie, declarații neașteptate despre viața ei sentimentală

Angelina Jolie, declarații neașteptate despre viața ei sentimentală

Vedeta a discutat recent în cadrul emisiunii E! Daily News Pop, pentru a promova cel mai nou proiect în care a jucat, Those Who Wish Me Dead.

„Nu mai jucasem într-un film de acțiune de vreo 10 ani,’ a spus Jolie, precizând că pentru copiii ei a fost distractiv să o vadă într-o astfel de postură.

De la despărțirea furtunoasă de Brad Pitt, pe care l-a acuzat recent de violență domestică, actrița premiată cu Oscar s-a concentrat pe creșterea celor șase copii ai cuplului: gemenii Knox și Vivienne de 12 ani, fiicele Shiloh (14) și Zahara (16) și fiii Pax (17) și Maddox (19).

„Bineînțeles, te trezești și te gândești: Trebuie să mă asigur că ei sunt bine. Trebuie să mă asigur că sunt OK mental’, a spus ea, adăugând că, în ultima vreme, situația s-a inversat, și că, acum, copiii sunt atât de responsabili încât se asigură, la rândul lor, că mama lor este bine.

Actrița de 45 de ani a glumit și că probabil are o listă foarte lungă de deal-breakers atunci când vine vorba de pretendenți.

„Sunt singură de mult timp deja”, a spus ea râzând.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Taiwanul anunță că a detectat 21 de avioane militare chineze în jurul insulei

21 de avioane militare chineze au fost detectate în jurul Insulei Taiwan începând cu ora locală 8:15 (0:15 GMT), a anunţat sâmbătă Ministerul Apărării...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă