6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleAngelina Dimova, sexy-tenismena Ucrainei

Angelina Dimova, sexy-tenismena Ucrainei

Celebră mai mult pentru postările de pe Instagram decât pentru ultimile rezultate din tenis, canadianca Eugenie Bouchard are o „urmașă” în Ucraina. În vârstă de 18 ani, Angelina Dimova a cochetat cu tenisul, dar acum se apleacă mai mult asupra carierei de model. Adolescenta face furori pe rețelele de socializare, unde postările sale sunt apreciate de mii de fani.

Fără vreo performanță notabilă în sportul alb, Angelina Dimova a evoluat în competiții ITF la junioare, dar nu a făcut pasul către tenisul profesionist. În ciuda acestui fapt, Angelina păstrează o formă fizică de excepție, iar corpul său uluitor este un exemplu demn de urmat. Ucraineanca face deliciul fanilor de pe Instagram, acolo unde are peste 170.000 de urmăritori, iar popularitatea sa este în continuă creștere.

Deseori, blonda în vârstă de 18 ani îşi delectează admiratorii cu poze sexy de pe terenul de tenis, dar și de la plajă, motiv pentru care brand-urile apelează la ea pentru a le promova produsele. Presa din Ucraina scrie că Angelina a început să câştige sume importante din postările ei, însă nu a prezentat cifre concrete.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă