1.7 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeLifestyleAngelia Jolie îi declară război în instanță lui Brad Pitt. Copiii sunt...

Angelia Jolie îi declară război în instanță lui Brad Pitt. Copiii sunt împotriva lui

Angelia Jolie ridică miza luptei sale pentru custodia copiilor, spunând că este pregătită să „ofere dovezi ale abuzului în familie” și să-i facă pe cei șase copii să depună mărturie împotriva tatălui lor într-un proces următor, relatează presa din Statele Unite.

Documentele depuse vineri în instanță, indică faptul că Jolie, în vârstă de 45 de ani, și copiii ei sunt dispuși să ofere „dovezi și autoritate în sprijinul” cererilor sale de abuz împotriva lui Pitt, în vârstă de 57 de ani, precizează publicația The Blast. Jolie a spus că este pregătită să-și detalieze experiențele negative cu Pitt. Potrivit Us Weekly, copiii ar putea vorbi liber în procesul de divorț.

De altfel, unul dintre copii, Maddox, în vârstă de 19 ani, „a depus deja mărturie ca [adult] în disputa privind custodia în curs și nu a fost foarte măgulitoare față de Brad’, potrivit revistei People.

O sursă a dezvăluit, de asemenea, că Maddox nu își mai dorește să poarte legal numele lui „Pitt’ în acte, lucru pe care mama sa „nu îl susține’.

„Maddox a depus mărturie ca adult în disputa cu privire la custodia copiiilor și nu a fost deloc îngăduitor în ceea ce îl privește pe Brad Pitt’, a declarat o sursă pentru Us Weekly. „Deja el nu mai folosește Pitt ca nume de familie în documentele care nu sunt legale și folosește numai Jolie. Maddox vrea să își schimbe legal numele de familie pentru a fi numai Jolie, însă Angelina nu este de acord cu acest lucru’.

Însă există o condiție: atât Jolie, cât și Pitt trebuie să acorde permisiunea ca cei trei copii minori să depună mărturie, iar cei majori pot decide singuri dacă vor să își spună cuvântul.

Jolie și Pitt sunt implicați într-o luptă fără sfârșit pentru custodie și divorț, de când Jolie a depus cererea de divorț în septembrie 2016, punând capăt căsătoriei lor de doi ani și relației de 12 ani.

La scurt timp după s-a aflat că Pitt a fost investigat de FBI și de serviciile de protecție a copilului din Los Angeles, în legătură cu acuzațiile de abuz aduse. Pitt a fost ulterior eliberat de acuzații de către autorități. Un reprezentant al actorului a spus că Pitt este rănit de ultima încercare a fostei sale soții de a-i afecta reputația.

„Copiii au fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad”, a declarat reprezentantul pentru Us Weekly.

Însă acuzațiile au avut efect, deoarece fiul cel mare al cuplului, Maddox, ar fi încetat să mai vorbească cu tatăl său. Pitt a recunoscut în interviuri că problemele sale cu alcoolul și furia au contribuit la divorțul său.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 646: Scholz spune că Germania este favorabilă negocierilor de aderare a Ucrainei la UE

Cancelarul Olaf Scholz a declarat că guvernul german sprijină deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Ucraina şi doreşte să sprijine această ţară...
Ultima oră
Pe aceeași temă