13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAndy Samberg şi Sandra Oh, gazdele Galei Globurilor de Aur 2019

Andy Samberg şi Sandra Oh, gazdele Galei Globurilor de Aur 2019

“Suntem încântaţi să confirmăm că Andy Samberg şi Sandra Oh vor fi gazdele celei de-a 76-a ediţii a Globurilor de Aur”, au indicat pe Twitter organizatorii.

Cei doi sunt “alegerile perfecte” pentru a prezenta evenimentul care va avea loc pe 6 ianuarie la hotelul Beverly Hilton, au precizat într-o declaraţie şi copreşedinţii NBC, Paul Telegdy şi George Cheeks.

“Ei aduc inteligenţă, farmec şi stil într-o sală plină cu cele mai importante nume din film şi televiziune. Va fi cu siguranţă o altă seară de neuitat, plină de distracţie”, au adăugat Telegdy şi Cheeks.

Prima dată acordate în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune realizări din lumea filmului şi televiziunii, grupate în peste 25 de categorii.

Potrivit DPA, pentru Samberg şi Oh, ambii câştigători ai Globurilor de Aur, va fi pentru prima dată când găzduiesc această ceremonie.

Oh a devenit faimoasă o dată cu serialul “Grey’s Anatomy” şi a primit aprecieri din partea criticilor pentru rolul pe care îl face în prezent în “Killing Eve”, serial la care este şi producător co-executiv.

Samberg, 40 de ani, cunoscut din programul “Saturday Night Live”, joacă în prezent în sitcomul “Brooklyn Nine-Nine”.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Președintele COSR confirmă: „Șansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice sunt importante”

Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Mihai Covaliu, a declarat că şansele Simonei Halep de a primi un wild card la Jocurile Olimpice...
Ultima oră
Pe aceeași temă