13.7 C
București
vineri, 22 octombrie 2021

Ambasadorul Israelului salută ideea unui aeroport la Brașov care va ajuta turismul în Transilvania

„Este pentru a doua oară în ultima săptămână când sunt prezent la Braşov şi mi-am dorit foarte mult să vizitez aeroportul. Turiştii din Israel sunt pe primul loc din punctul de vedere al numărului oaspeţilor străini care vizitează Braşovul, iar faptul că anul viitor vom avea aici un aeroport va face ca accesul turiştilor israelieni să fie şi mai facil. Cred că aeroportul din Braşov are toate şansele să devină poarta de intrare a turiştilor spre frumuseţile Transilvaniei. Anul trecut, când am aflat despre acest proiect şi despre faptul că într-un an şi jumătate veţi reuşi să aveţi aici un aeroport, am rămas impresionat. Vă felicit”, a declarat ambasadorul David Saranga, după vizita pe care a efectuat-o, miercuri, pe șantier, anunță un comunicat al Consiliului Județean Brașov.

În același context, preşedintele CJ Braşov, Adrian Veştea, a precizat că acest județ a devenit cea mai importantă destinație turistică din România.

Mihai Diac
Experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online, dintre care, din anul 2015, la ziarul "România liberă".
Ultima oră
Pe aceeași temă