11.3 C
București
duminică, 17 octombrie 2021

Alex Morgan, „salvată” de pandemie

Deși a dus la amânarea sau chiar anularea multor evenimente sportive, pandemia de coronavirus a picat cum nu se putea mai bine pentru jucătoarea americană de fotbal Alex Morgan. Considerată de mulți una dintre cele mai sexy sportive de peste ocean, Alex este măritată, din 2014, cu fostul fotbalist Servando Carrasco, iar în luna mai a acestui an a devenit pentru prima oară mamă.

Morgan plănuia să joace şi la turneul olimpic de la Tokyo, dacă reuşea să se pună la punct cu pregătirea fizică, dar amânarea Jocurilor Olimpice cu un an din cauza pandemiei a făcut-o să răsufle ușurată. Acum, jucătoarea care la începutul acestei luni a împlinit 31 de ani are toate șansele să fie prezentă la Olimpiada din 2021.

De-a lungul vremii, frumoasa americancă a încins imaginația admiratorilor în pictorialele din revista Sports Illustrated, acolo unde nu s-a sfiit să își etaleze formele. Alex a rămas celebră pentru o replică rostită în urmă cu câțiva ani: „Dă-i unui bărbat o femeie care iubeşte fotbalul şi va fi fericit pentru tot restul vieţii”.

Legitimată în prezent la Orlando Pride, Morgan este una dintre cele mai importante jucătoare ale naționalei SUA, cu care a reușit să devină campioană mondială și olimpică. În 147 de selecții, aceasta a reușit să înscrie nu mai puțin de 90 de goluri.

Ultima oră
Pe aceeași temă