11.1 C
București
joi, 23 septembrie 2021

Alegeți roțile potrivite pentru scaunul de birou, care se potrivesc perfect pardoselii

Dacă sunteți în căutarea unui scaun de birou, rezistent și confortabil, vă recomandăm unul ergonomic, care poate reduce tensiunea din zona spatelui și a gâtului, chiar dacă stați mult timp la job sau în fața calculatorului.

Scaunele ergonomice cu roți sunt cele mai folosite piese de mobilier în prezent, atât în birouri, cât și acasă. Avantajul lor principal este ușurința în utilizare, la care se adaugă și asigurarea unei ergonomii adecvate în timpul folosirii. Cu toate acestea, uneori pot apărea și inconveniente, deoarece mobilitatea ridicată poate crește riscul de a deteriora pardoseala.

Mișcarea frecventă a scaunului și greutatea persoanei care stă pe el, reprezintă factori ce pot provoca în anumite cazuri, diferite zgârieturi și deformări pe lemnul podelei, chiar dacă acesta este de esență tare.  

Pentru siguranță optimă pe toate tipurile de podele, este foarte important să alegeți roțile potrivite pentru scaunul de birou. Dacă sunteți îngrijorat de zgârieturile de pe pardoseală, vă recomandăm roțile din silicon de pe CustomDecoStore.ro.

Principalele 6 motive să alegeți roțile de silicon
 

1. Vă puteți proteja împotriva riscului de a deteriora podeaua

Faptul că podeaua ar putea fi deteriorată în timp, ca urmare a utilizării în mod frecvent a unui scaun ergonomic cu rotile, nu înseamnă că trebuie să renunțați la un astfel de scaun confortabil. Cel mai bun mod de a proteja perfect podeaua, este să folosiți un scaun la care să montați roți de silicon, de înaltă calitate, cum sunt cele de pe CustomDecoStore.ro.

2. Roțile oferă protecție, aderență, reduc abraziunea

Roțile sunt în formă de rolă și oferă o protecție de neegalat pentru podelele din lemn. Fiind realizate dintr-un material special, de cea mai înaltă calitate, ele au capacitatea de a reduce abraziunea, de a asigura o flexibilitate ridicată și de a absorbi contactul dintre scaun și podea. Prin folosirea lor, nu apar urme pe niciun tip de podea, indiferent dacă este vorba despre lemn, piatră naturală, gresie, marmură, teracotă, parchet stratificat sau laminat.

Ele pot înlocui cu succes roțile rigide din plastic dur, care apar montate la unele scaune de birou.

3. Roțile din silicon sunt silențioase

Unii oameni sunt nemulțumiți de roțile din plastic dur, pentru că au tendința de a zgâria și, în general, produc și un sunet enervant pe podea. Pentru a scăpa de acest sunet agasant și plictisitor, puteți folosi roțile din silicon de pe CustomDecoStore.ro, care sunt silențioase și în plus, nu lasă nicio urmă de zgârietură pe parchet.

4. Alunecarea este sigură și ușoară

Despre roțile din silicon, am putea preciza alte aspecte importante. Scaunul cu astfel de roți va oferi libertate de mișcare în toată încăperea, iar podeaua va fi desigur ferită de zgârieturi. În timpul rulării pe podea, puteți simți că mișcarea roților este lină, ele au și proprietăți autofrânare, ceea ce le face foarte stabile, destul de mobile, iar alunecarea este ușoară, sigură și plăcută.

5. Rezistență și durabilitate în timp

Aceste roți sunt rezistente în timp, permit o rotație de 360 de grade, sunt realizate din silicon si oțel și pot susține o greutate de până la 300 kg. Roțile sunt ușor de montat, se pot utiliza chiar și la un dulap mobil.

6. Design modern, atractiv, elegant

Marea majoritate a roților de pe piață au tije de 11 mm, acesta fiind standardul pentru scaune. Produsele de pe CustomDecoStore.ro se prezintă în seturi de 5 roți, disponibile în 2 variante: cu tije de 11 mm si de 10 mm, toate fiind compatibile cu scaunele IKEA. Există cazuri în care sunt necesare și roți mai mici, cu tija de 10 mm, nestandardizate.

Design-ul roților din silicon este modern, în tendințele actuale ale modei. Schimbarea roților la un scaun de birou îi poate aduce acestuia mai multă eleganță.

Dacă nu sunteți sigur cu privire la faptul că anumite modele de roți se potrivesc scaunului dvs. puteți întreba despre caracteristicile acestora înainte de a le achiziționa, cum ar fi dimensiunea tijei (care se măsoară cu un șubler).

Puteți vedea roțile din silicon de pe CustomDecoStore.ro și pe Instagram; acestea se livrează din stoc, imediat ce sunt comandate și au garanție 30 de zile.

Ultima oră
Pe aceeași temă