5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleAlege trandafiri criogenati bicolori pentru un cadou de neuitat!

Alege trandafiri criogenati bicolori pentru un cadou de neuitat!

In viata fiecarui om exista momente in care ar vrea sa ca timpul sa se opreasca in loc si sa simta fericirea de atunci pentru tot restul vietii. Din pacate, nu putem ,,ingheta” timpul si nici nu ne putem intoarce in trecut. Asa ca tot ce putem face este sa ne traim viata cat mai frumos, sa incercam sa depasim toate momentele neplacute si sa pretuim fiecare clipa. Ar fi bine sa nu treaca o zi in care sa nu radem, indiferent de ceea ce ni se intampla, sa nu uitam sa apreciem ce este in jurul nostru, sa fim exact ca in copilarie, cand ne bucuram de cele mai mici lucruri si gesturi.

Si daca nu putem opri timpul pentru a ne bucura de momentele si evenimentele speciale din viata cat mai mult, putem sa ne aducem aminte de ele nu doar prin intermediul fotografiilor. Spre exemplu, stiati ca exista flori criogenate? Acestea sunt flori nemuritoare, pentru care timpul s-a oprit in loc si care ne permit sa ne bucuram de ele cateva decenii, amintindu-ne de un moment placut din viata noastra. Si cum florile sunt alaturi de noi in toate momentele importante din viata, in loc sa alegeti un buchet de flori, mai bine alegeti o floare criogenata. Mai exact, un trandafir criogenat.

Trandafirii sunt cele mai populare flori din lume, simbolul dragostei si cu siguranta o sa aveti succes daca alegeti o astfel de floare pentru a marca o cerere in casatorie, nasterea sau botezul unui copil, o aniversare si asa mai departe.

Trandafirii criogenati pot rezista pana la 25 de ani daca sunt ingrijiti corespunzator si puteti sa alegeti dintr-o mare varietate de culori si chiar si forme. Avantajul acestei tehnici de conservare nu consta doar in durata de pastrare a trandafirilor, ci si in faptul ca pot fi modelati intr-o anumita forma (cel mai adesea de inima) sau pot fi vopsiti in culori surprinzatoare.

Iar unii dintre cei mai frumosi trandafiri criogenati sunt cei bicolori. Ce parere aveti despre un trandafir cu petale rosii si portocalii? Suna bine, nu-i asa? Sau un trandafir in culori pastelate, cum ar fi bleu si roz pudrat? V-am facut curiosi? Atunci va invitam sa cititi in continuare si sa hotarati daca le acordati o sansa acestor trandafiri. Si daca ii veti comanda dintr-o florarie online, este posibil sa beneficiati de promotii la trandafirii criogenati.

Daca vreti sa daruiti trandafiri criogenati pentru a sarbatori aniversarea casatoriei sau ziua de nastere a persoanei iubite, atunci va recomandam sa alegeti  o Cutie Acrilica 9 Trandafiri Criogenati. Aceasta cutie contine patru trandafiri rosii si 5 trandafiri bicolori (rosu si peach). Acesti trandafiri sunt superbi si sunt perfecti pentru o ocazie romantica.

Pentru un cadou nonconformist, va recomandam o Cutie Acrilica 9 Trandafiri Criogenati negri si bicolori. Trandafirii negri sunt speciali, au o eleganta aparte si nu ii intalniti in fiecare zi. Cutia este formata din patru trandafiri negri si cinci bicolori, roz pudrat si bleu. Nu-i asa ca arata foarte bine?

Acestea au fost doar doua exemple de cutii cu trandafiri criogenati, insa este bine de stiut cat ii puteti gasi in mai multe variante, chiar si trandafiri sub cupola de sticla. Speram ca o sa va ganditi si la aceasta varianta cand veti vrea sa daruiti flori pentru o ocazie speciala!

 

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă