Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Alain Delon, omagiu actriței Romy Schneider

Alain Delon i-a adus un omagiu lui Romy Schneider, în ziua în care actriţa ar fi împlinit 80 de ani printr-un mesaj emoţionant dedicat celei care i-a fost iubită şi colegă de platou, relatează duminică EFE.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 23.09.2018 - 17:27

"Cei care au iubit-o şi încă o iubesc să se gândească la ea. Mulţumesc", a scris Delon pe pagina de efemeride al ziarului 'Le Figaro', amintind că 'Rosemarie Albach-Retty, cunoscută ca Romy Schneider', ar fi împlinit la 23 septembrie, 80 de ani.

Actriţa, născută la Viena şi care a primit naţionalitatea franceză după ce şi-a desfăşurat o bună parte din carieră în Franţa, a murit la 29 mai 1982, la domiciliul său din Paris.

Alain Delon şi Romy Schneider s-au cunoscut în timpul filmărilor la 'Christine', de Pierre Gaspard-Huit, în 1958.

Revista 'Marie Claire' aminteşte că prima impresie între cei doi nu a lăsat să se întrevadă o relaţie amoroasă.

"Este frumoasă, dar foarte capricioasă şi plictisitoare", a spus atunci actorul, reproşându-i că nu vorbeşte bine franceza.

Delon avea 23 de ani iar Romy 20 şi s-au logodit un an mai târziu. Iubirea lor a durat cinci ani, dar nu au ajuns să se căsătorească, Delon fiind cel care a pus capăt relaţiei lor.

După zece ani ei s-au reîntâlnit, aminteşte revista, pe platourile de filmare la ordinele regizorului Jacques Deray, care a făcut din ei o pereche legendară în filmul 'La Piscine' (La piscina).

Comentarii

loading...