23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAfla de ce este necesar sa apelezi la servicii profesionale de dezinfectie...

Afla de ce este necesar sa apelezi la servicii profesionale de dezinfectie si dezinsectie!

De aceea este important sa se apeleze la o firma de dezinfectie si dezinsectie cu experienta si pregatire temeinica in acest domeniu. Aceasta reprezinta solutia optima pentru indepartarea daunatorilor nedoriti.

O data cu raspandirea epidemiei cu virusul SARS CoV-2, masurile de dezinfectare a spatiilor si suprafetelor s-au inasprit. Aceasta situatie exceptionala necesita masuri speciale de sterilizare si curatare a incintelor. Din acest punct de vedere exista solutii omologate care dau rezultate si in uciderea noului tip de virus. In ultimii ani au fost elaborate metode de igienizare mult mai eficiente si nedaunatoare omului si animalelor de companie.

Fa cunostinta cu cea mai noua metoda folosita in combaterea germenilor – dezinfectia prin nebulizare

Pana de curand dezinfectia incintelor si suprafetelor se realiza cu ajutorul unor substante pulverizate care nu intotdeauna erau eficiente. Astazi exista metode de ultima ora, ce garanteaza neutralizarea eficienta si sigura a incaperilor si a suprafetelor. Una dintre aceste metode se numeste nebulizare. Este realizata cu ajutorul unui aparat care emana un gaz (ceata rece) ce reuseste sa sterilizeze aerul si suprafetele.

Principalul atu al acestei metode revolutionare este capacitatea gazului de a se propaga lent, de a se raspandi si de a ajunge si in locurile mai putin accesibile. Acesta nu se depune repede, ci persista in aer, contribuind astfel la neutralizarea eficienta a germenilor. Substanta folosita are avizul Ministerului Sanatatii si al European Chemicals Agency. De asemenea, si-a demonstrat eficienta si impotriva noului coronavirus. In acest fel, rezulta un proces de dezinfectie eficient, sigur si rapid.

Pentru incaperile cu dimensiuni mai mici, unde nu poate fi asezat nebulizatorul, se foloseste un aparat mobil, care functioneaza pe acelasi principiu, ULV (Ultra Low Volume). Pe langa aceasta metoda, obiectele din incaperi vor fi dezinfectate de mana cu substante speciale. Aplicarea tuturor acestor substante se va realiza intr-un mod eficient si profesionist de catre o echipa de operatori atent pregatita.

Servicii dezinsectie eficiente oferite de o firma DDD competenta

O dezinsectie reprezinta un proces prin care sunt inlaturate insectele si acarienii. Se previne de asemenea, inmultirea si aparitia lor. Acest proces este realizat doar de catre o firma dezinsectie specializata si dotata cu toate materialele si cunostintele necesare pentru ca procesul sa fie sigur si eficient. Insecticidele folosite sunt testate si avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre European Chemicals Agency si nu sunt daunatoare omului sau animalelor de companie. Eficienta si siguranta sunt aspecte importante fara de care o echipa nu poate efectua o igienizare.

Dezinsectia se face periodic, eventual dupa o dezinfectie, pentru prevenirea aparitiei daunatorilor sau se intervine punctual, atunci cand exista deja insecte sau acarieni. Insecticidul este pulverizat pe pardoseli, pereti sau alte suprafete unde este probabil sa existe daunatori. Pentru a-si face efectul, spatiile trebuie sa ramana inchise pana la 4 ore, apoi sa fie aerisite. Insecticidele pot fi specifice pentru anumite tipuri de insecte sau generale, care pot ucide un spectru mai larg de daunatori.

Alege servicii DDD realizate de o firma competenta pentru rezultate imediate

Numai o firma de dezinfectie specializata poate conduce la rezultate eficiente si rapide. Serviciile de sterilizare se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, firme sau institutii de stat. O firma specializata in astfel de operatiuni isi face datoria in spatii variate precum:

– Cabinete si laboratoare medicale

– Institutii de invatamant

– Spatii comerciale

– Baruri si restaurante

– Birouri

– Hoteluri

– Aeroporturi

– Fabrici

– Apartamente si scari de bloc

Se ofera consultanta, iar operatorii se vor deplasa la locul ce trebuie sterilizat pentru a evalua situatia si a masura nivelul de germeni care exista in aer si pe suprafete. Se foloseste un aparat special numit luminometru pentru a masura nivelul pre-operativ de microorganisme. Dupa interventia de curatare se va mai masura inca o data pentru a se vedea post-operativ nivelul de germeni ramasi. In functie de incarcatura microbiana a ambientului se pot realiza mai multe interventii.

Etapele principale ale unei interventii de dezinfectie sunt:

– Pregatirea si curatarea spatiului de dezinfectat

– Masurarea nivelului germenilor

– Dezinfectarea propriu-zisa

– Masurarea nivelului germenilor dupa curatare

– Intocmirea unui proces verbal si a certificatului de executie a lucrarii

Operatorii sunt instruiti si prezinta certificare speciala pentru acest tip de activitate. Au pregatire pe mai multe planuri, atat cel biologic, pentru a cunoaste cum se inmultesc microorganismele si unde pot fi gasite, cat si cel operational. Acest ultim aspect este reprezentat de cunoasterea normelor de utilizare a echipamentului de protectie si al substantelor folosite in neutralizarea germenilor. Echipa noastra poate interveni in orice spatiu si in orice localitate din tara.

Eficienta si seriozitatea caracterizeaza un serviciu de dezinfectie si dezinsectie ca la carte

Firma Clean Medical SRL ofera servicii specializate si profesioniste tuturor celor care au nevoie de acest tip de operatiuni. Detinem experienta si expertiza necesare pentru a duce la bun sfarsit un proces de igienizare eficient si conform celor mai noi standarde europene de siguranta si sanatate. Poti lua legatura cu noi telefonic sau prin e-mail pentru a stabili ce tip de operatiune este necesara pentru spatiul tau. Vom face o evaluare si vom stabili apoi costul interventiei noastre.

Avem un portofoliu extins de clienti multumiti de serviciile noastre, ce poate fi vizualizat pe acest site. Tot aici vei intalni si detalii specifice despre microorganisme, patogenitatea lor, detectarea lor cu luminometrul si modalitatile implementate de noi pentru neutralizarea lor. Iata care sunt cateva din atuurile oferite de firma noastra:

– Profesionalism

– Siguranta

– Dotari de ultima ora

– Eficienta

– Pret competitiv

Echipa se va deplasa la locul ce trebuie igienizat si va urma cu rigurozitate toti pasii inclusi in proceduri. Experienta, expertiza si clientii pe care i-am deservit garanteaza calitatea si siguranta serviciului oferit de noi. Apeleaza cu incredere la o firma dezinsectie precum Clean Medical pentru un rezultat eficient si sigur, atunci cand doresti o igienizare impecabila.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...
Ultima oră
Pe aceeași temă