14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleAfla cum sa organizezi o super petrecere fara batai de cap, la...

Afla cum sa organizezi o super petrecere fara batai de cap, la job sau acasa!

Tuturor ne plac petrecerile si intalnirile cu prietenii, colegii sau familia, insa atunci cand tu esti cel responsabil de organizarea uneia, lucrurile devin stresante.

Vrei sa iasa totul perfect? Nu te mai stresa cu detaliile organizarii si cere ajutorul unei echipe de profesioniști! Acestia se pot ocupa pornind de la furnizarea serviciilor de catering până la toate aspectele ce țin de planificarea, organizarea și desfășurarea petrecerii tale.

Jubile Catering este furnizor al Casei Regale si a gatit atat pentru Enrique Iglesias, cat si pentru multe alte vedete autohtone. Aspectul preparatelor, calitatea ingredientelor folosite si personalul atent la nevoile invitatilor vor face cu siguranta ca petrecerea ta sa fie o experienta de neuitat pentru colegii sau prietenii tai.

Si pentru ca perioada sarbatorilor de iarna se apropie, este momentul sa te gandesti la petrecerea firmei tale sau de ce nu, la organizarea unei petreceri de Craciun acasa la tine, alaturi de cei dragi. Jubile catering incurajeaza spiritul festiv si vine cu idei si experience unice cu care sigur o sa-ti impresionezi colegii sau familia.

Preferi o petrecere fancy sau una cu preparate traditionale?

Poti opta pentru o multime de preparate, pornind de la sushi si pana la delicioasele sarmale gatite live, in ceaun, la pirostrie.

“Incinge” petrecerea cu un pachet special de peste 1000 de shot-uri si cocktail-uri pregatite de barmani profesionisti, dupa care, iti poti indulci invitatii si cu un candy bar in tematica de Craciun. Iar daca alegi sa organizezi petrecerea acasa, poti opta si pentru un meniu special pentru cei mici. Si pentru ca bucuria prichindeilor sa fie completa, Jubile Catering il aduce pe Mos Craciun si pe renii sai acasa sau la birou!

Mai mult, tot ei iti pot pune la dispozitie locatii de pana la 1500 persoane, cu set up de club, dj-i care au mixat in cele mai tari locatii din Europa, animatoare de la Ibiza si un pachet special de shot-uri si cocktail-uri. Garantat toti invitatii se vor distra de minune!

Tot ce trebuie sa faci este dai un telefon si sa te relaxezi pentru ca toate lucrurile de care ai nevoie pornind de la preparate culinare, bauturi, candy bar, cabina foto, concepte de petreceri, bar de shoturi si pana la artistii preferati, pe toate le gasesti la Jubile Catering.

Vezi detalii: https://tinyurl.com/y8yk78s3

Cele mai citite

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale modifică legislația din domeniul asistenței sociale

Ministerul Muncii și Solidarității Sociale anunță modificarea a șase acte normative din domeniul asistenței sociale. Schimbările au fost aprobate de deputați. Acestea vor aduce...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...
Ultima oră
Pe aceeași temă