Adriana Lima, antrenată de un român

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 02.06.2020 - 10:06

Cu toate că iubește fotbalul, iar echipa sa preferată este Real Madrid, fotomodelul brazilian Adriana Lima a dezvăluit că sportul care o menține în formă este altul. Diva care pe 12 iunie va împlini 39 de ani practică boxul, iar antrenor îi este Eronim Arădoaie, un român stabilit în Statele Unite ale Americii, la Miami.

Adriana și-a descoperit pasiunea pentru box la 19 ani, când a pășit prima dată într-un ring, iar de atunci a rămas îndrăgostită de sportul cu mănuși. Acum, aceasta se antrenează alături de Eronim Arădoaie, ieșeanul plecat în străinătate în căutarea gloriei. Într-un interviu acordat pentru Antena Sport, românul de 27 de ani a spus cum e să lucreze cu vedete de asemenea anvergură și care e țelul său: „Mă simt fascinat să mă antrenez cu Adriana Lima şi cu alte celebrităţi care vin la noi la sală. În timp, am devenit şi prieteni şi cu siguranţă va veni la următoarele meciuri să mă susţină. Visul meu este să ajung campion mondial”.

Adriana Lima este una dintre cele mai cunoscute fotomodele ale tuturor timpurilor, fiind imaginea companiei de lenjerie intimă Victoria's Secret pentru aproape două decenii, între anii 1999 și 2018.

Comentarii