15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleAcuzaţii de viol la adresa lui Stallone, reanalizate de poliţie

Acuzaţii de viol la adresa lui Stallone, reanalizate de poliţie

Purtătorul de cuvânt al procuraturii nu a oferit alte informaţii, dar a spus că acest caz a fost iniţial prezentat poliţiei din Santa Monica, California.

Reprezentanţii lui Stallone nu au oferit nicio declaraţie până la momentul difuzării acestei ştiri.

În decembrie 2017, Martin Singer, avocatul lui Sylvester Stallone, a declarat că acesta a fost acuzat de o femeie că a violat-o, la începutul anilor 1990, lucru pe care actorul îl neagă, dar poliţia americană a deschis o anchetă în acest sens, deşi acest tip de faptă este prescris după 10 ani în statul California, unde ar fi avut loc abuzul. Poliţia era obligată însă să investigheze mai întâi dacă acuzaţiile femeii sunt adevărate.

Femeia, care a depus plângerea la poliţia din Santa Monica în noiembrie 2017, susţine că a fost violată de Stallone în 1990, în biroul acestuia.

Musculosul star hollywoodian, în vârstă de 71 de ani, nominalizat de trei ori la premiile Oscar, a devenit celebru la sfârşitul anilor ’70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa, în franciza “Rocky”, şi şi-a construit apoi o carieră de succes cu partituri în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza “Rambo”, şi un mercenar îndrăzneţ, în filmele din franciza “Eroi de sacrificiu/ The Expendables”. În anii ’80, “Sly”, aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood.

În ultimele opt luni, de la izbucnirea scandalului Harvey Weinstein, Hollywood-ul a fost zguduit de acuzaţii de agresiune sexuală aduse unui mare număr de actori, regizori şi producători. Printre vedetele acuzate de abuz sexual se numără actorul Kevin Spacey, regizorul Bryan Singer, actorul Dustin Hoffman, producătorul muzical Russell Simmons, actorul de comedie Louis CK şi actorul Geoffrey Rush.

Peste o sută de femei, printre care actriţe precum Rose McGowan şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune, în urma apariţiei, la începutul lunii octombrie 2017, a unui articol în The New York Times în care erau oferite detalii cu privire la mai multe plângeri pe numele producătorului de film. Weinstein, în vârstă de 66 de ani, a negat acuzaţiile, dar este subiectul mai multor anchete ale poliţiilor din New York, Los Angeles şi Londra.

La sfârşitul lunii mai, Weinstein a fost pentru prima dată inculpat, pentru viol şi alte delicte cu caracter sexual, victimele fiind două femei. Producătorul de film american a pledat nevinovat.

De asemenea, actorul american Bill Cosby a fost găsit vinovat de agresarea sexuală a unei femei, pe care o drogase, în 2004.

Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Liderul ATP a rămas fără antrenor. Djokovic l-a concediat pe Goran Ivanisevic

După începutul dezamăgitor de sezon, în care nu a reușit să cucerească niciun titlu, tenismenul sârb Novak Djokovic a luat o decizie radicală și...

Rusia cere o reuniune ONU pe tema atacului NATO asupra Iugoslaviei, de acum 25 de ani

Rusia a cerut organizarea unei reuniuni a Consiliului de Securitate al ONU care să discute atacul NATO asupra Iugoslaviei, din anul 1999. Cererea Rusiei ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă