8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleAcum poți descuraja 90% din hoți folosind camere auto iUni și camere...

Acum poți descuraja 90% din hoți folosind camere auto iUni și camere de supraveghere acasă

Locuințele vizate de infractori sunt mai ales clădirile nelocuite, din care proprietarii lipsesc un timp îndelungat. Hoții urmăresc să fure obiecte de valoare, sau să distrugă intenționat proprietățile. Ce pot face proprietarii preventiv? Acum au posibilitatea de a folosi cele mai bune camere de supraveghere de pe iUni.ro.

În acest articol:

1.Cum găsești camera de supraveghere video potrivită pentru casa și grădina ta?

2.Avantajele produselor de securitate și supraveghere video de pe iUni.ro

3.Cât de scumpă poate fi tehnologia sistemelor de supraveghere video?

 

Cum găsești camera de supraveghere video potrivită pentru casa și grădina ta?

 

Folosirea unui sistem de supraveghere video acasă nu este util doar pentru proprietarii mai înstăriți care au bunuri de valoare în locuință, ajută orice familie la monitorizarea siguranței copiilor, a altor persoane, dar și a animalelor de companie din curtea casei. Orice client trebuie:

  • să știe exact ceea ce dorește să cumpere
  • ce modele de sisteme de supraveghere ar avea nevoie pe proprietatea sa
  • să se informeze cu privire la cele mai bune produse de acest fel
  • să facă alegerea potrivită.

Pentru a preveni un act de vandalism, de furt sau altă problemă ce ține de pătrunderea unui hoț pe domeniul privat, se recomandă un sistem de supraveghere video care permite înregistrarea a tot ceea ce se întâmplă atunci când nu este nimeni acasă.

Avantajele produselor de securitate și supraveghere video de pe iUni.ro

Asigurarea securității casei tale este o decizie înțeleaptă! Acesta este motivul pentru care trebuie să faci de la început lucrurile foarte bine, să alegi o cameră de supraveghere video de pe iUni.ro. Aici găsești doar produse de calitate, de brand. Cumpărând astfel de produse ai următoarele avantaje:

  • Vei fi sigur că ai un produs de calitate.
  • Produsele au holograma iUni – produs original.
  • Produsul va avea garanție 24 de luni, în conformitate cu normele și reglementările legilor Uniunii Europene în vigoare la data achiziționării.
  • Pentru anumite produse iUni există posibilitatea să se ofere o perioadă de garanție de încă 2 ani, adică în total de 4 ani și prețuri promoționale. Acest avantaj poate să se extindă și la alte produse care sunt comercializate pe acest site iUni.ro.
  • Acest brand este pe piață din anul 2014, s-a format prin unirea unor site-uri din nișe similare.

 

Cât de scumpă poate fi tehnologia sistemelor de supraveghere video?

Dacă alegi cu atenție un sistem de supraveghere video, este indicat să ții cont de toate aspectele lui, îl poți monta și seta astfel încât să-ți ofere o calitate foarte bună a imaginii. Prețurile sunt accesibile, chiar avantajoase, la unele produse sunt reduceri substanțiale sau prețuri promoționale. Iată cât de scumpă este o astfel de tehnologie:

  • Un sistem de securitate video WIFI iUni poate avea prețul de 944 lei. Acesta este un preț avantajos, promoțional având în vedere faptul că un astfel sistem de supraveghere video cu 4 camere IP WIFI avea nu demult prețul de 1349 lei.
  • O cameră de supraveghere iUni poate avea prețul de 119 lei.
  • Promoții sunt și la produsele spion, la ceasurile cu GPS (cu buton de avertizare SOS) pentru copii, la camere sport.
  • Acum poți face un cadou unui prieten drag care încă este la vârsta copilăriei, pentru că sunt promoții la gadget-uri pentru copii. Îi poți cumpăra o dronă iUni la numai 99 lei, sau o mașinuță cu telecomandă care poate prinde viteza de 55 sau 60 km/ h. De asemenea pentru copii se comercializează o gamă variată de ceasuri cu GPS și de smartwatch-uri la prețuri foarte avantajoase. Cu un astfel de gadget îți poți urmări copilul atunci când nu ești lângă el, este un lucru important să știi că este în siguranță.

Alege o cameră auto de pe iUni.ro, pentru că aceasta poate fi martora ta în trafic! Poți înregistra cu ea tot ce se întâmplă în trafic și astfel nefiind vinovat, nu-ți va lua nimeni permisul. Odată ce ai toate filmările, te prezinți cu ele la poliție și nu mai rămâne decât să îți susții cauza pe baza dovezilor pe care le ai datorită folosirii acestui produs extraordinar – camera auto iUni.

Poți cumpăra o cameră auto dublă dacă îți dorești ca să filmezi cu ea fața, interiorul, luneta și portbagajul mașinii. Pe site-ul iUni.ro se distribuie și camere auto DOD – un brand de succes din Taiwan. Astfel de produse au un preț corespunzător nivelului înalt de calitate.

Supraveghează-ți bona sau pe alte persoane din casă cu camere de supraveghere video. Filmează în secret și află dacă ești spionat cu detectoare de camere și microfoane iUni.

Alege produsele iUni spion și de urmărire GPS iUni și află tot ce se întâmplă în casă în lipsa ta. Este incredibil cum unii clienți își instalează astfel de sisteme de securitate, filmează în secret și astfel își prind soția că îi înșeală.

Cu produsele iUni poți fi sigur că nu dai greș niciodată, vei face alegerea ideală pentru tine și familia ta.

 

 

 

 

Cele mai citite

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...
Ultima oră
Pe aceeași temă