19.9 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleActriţa Rose McGowan o sfătuieşte pe Asia Argento să reacţioneze

Actriţa Rose McGowan o sfătuieşte pe Asia Argento să reacţioneze

McGowan a dezvăluit într-o declaraţie detaliată dată publicităţii luni că partenerul său este cel care a dezvăluit presei mesajele în care Asia Argento a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu tânărul care o acuza că l-a agresat când acesta abia împlinise 17 ani.

Actriţa spune că Argento a povestit că primea fotografii cu tânărul care o acuză dezbrăcat de când acesta avea 12 ani dar că prietena ei nu a făcut nimic să întrerupă acest comportament.

“Este trist să pierzi o legătură de prietenie, dar este şi mai trist ce i s-a întâmplat lui Jimmy Bennet”, a spus artista.

“Nu ar trebui să existe nici o concesie şi niciun fel de toleranţă faţă de agresiunea sexuală (…) Asia, ai fost prietena mea. Te iubesc. Ai riscat mult prin susţinerea pe care ai arătat-o mişcării MeToo. Sper să îţi găseşti drumul pe parcursul acestui proces de reabilitare şi progres. (…) Să faci ceea ce e bine. Fii cinstită! Fii corectă! Lasă justiţia să-şi urmeze cursul. Fii persoana care ţi-ai fi dorit să poată fi Harvey.”

Rose McGowan, în vârstă de 44 de ani, este cunoscută pentru rolurile din serialul “Farmece/ Charmed” dar şi pentru apariţiile din “Planeta terorii/ Grindhouse”, dar şi în calitate de activistă.

New York Times a dezvăluit faptul că Asia Argento a încheiat o înţelegere cu Jimmy Bennett, un fost actor-copil, prin care îi plăteşte fostului actor-copil 380.000 de dolari în schimbul tăcerii privind dovezile unei relaţii petrecute între ei în momentul în care tânărul abia împlinise 17 ani, vârsta de consimţământ sexual acceptată de lege în California, statul în care s-ar fi întâlnit cei doi, fiind 18.

Jimmy Bennett a interpretat rolul fiului actriţei în “Săraca inima mea/ The Heart Is Deceitful Above All Things”, peliculă lansată în 2004. Născut în 1996, Bennett a avut primele roluri la şapte ani, când a început să fie voce pentru desene animate şi a jucat în reclame. Ulterior a apărut alături de Bruce Willis, în “Ostaticul/Hostage” (2005) şi în “Firewall – Program de protectie/ Firewall” (2006), cu Harrison Ford. În ultimii ani, Bennett s-a concentrat asupra unei cariere muzicale.

Asia Argento şi-a început cariera cinematografică la nouă ani, când a fost distribuită într-un film de Sergio Citti. Relaţia cu tatăl, regizorul Dario Argento, nu a fost niciodată în termeni buni, iar activitatea în faţa camerei a dublat-o, încă de la început, cu experienţe regizorale.

În octombrie 2017 l-a acuzat pe producătorul Harvey Weinstein de agresiune sexuală, devenind una dintre cele mai vizibile personalităţi din campania #MeToo, care este legată de dezvăluirea cazurilor de abuz sexual. Potrivit actriţei, Weinstein a violat-o la Cannes când aceasta avea 21 de ani. După publicarea dezvăluirilor a afirmat că scandalul i-a adus deservicii, presa simplificând ceea ce i s-a întâmplat.

Fostul ei partener, celebrul chef Anthony Bourdain, care a ajutat-o pe tot parcursul scandalului, s-a sinucis în luna iunie.

Cele mai citite

Bătălia pentru Sectorul 1: imperativa coaliție anti-Clotilde

Se ascute lupta, odată cu nominalizarea lui Sebastian Burduja și a Gabrielei Firea, candidați separați ai coaliției PSD-PNL, pentru funcția de primar general al...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

O țară din Asia face o ofertă mai bună decât țările UE. Coreea de Sud vrea să producă mașini blindate în România

Coreea de Sud, unul dintre aliații Statelor Unite, vrea să-și dezvolte o relație economică și militară specială cu România, oferindu-se să producă, în România,...
Ultima oră
Pe aceeași temă