Actrița Robin Wright s-a căsătorit din nou

Actriţa americană Robin Wright, în vârstă de 52 de ani, vedeta serialului „House of Cards“, s-a căsătorit cu tânorul francez Clement Giraudet, într-o ceremonie discretă.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 14.08.2018 - 16:03

Căsătoria a avut loc pe 10 august, însă cuplul nu a confirmat încă informaţia, scrie People. Revista Vogue Paris scrie că actrița în vârstă de 52 de ani a purtat "o rochie din dantelă boho, perfectă pentru a dansa toată noaptea".

Dylan Penn, fiica în vârstă de 27 de ani a actriţei cu fostul soţ Sean Penn, a publicat pe o reţea de socializare online o înregistrare de la o nuntă în stil boho ce a avut loc în La Roche-sur-le-Buis, în Franţa.

Robin Wright şi Clement Giraudet, şeful departamentului VIP Relations la casa de modă Saint Laurent, au o relaţie de circa un an, iar, în urmă cu câteva luni au fost văzuţi purtând verighete din aur, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Vedeta din "House of Cards" a mai fost căsătorită cu actorul Dane Witherspoon, din 1986 până în 1988, şi cu Sean Penn, cu care are doi copii, Dylan şi Hopper, în vârstă de 24 de ani.

Comentarii