11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleActrița Olimpia Melinte a născut. Ce nume i-a pus fetiței sale

Actrița Olimpia Melinte a născut. Ce nume i-a pus fetiței sale

Olimpia Melinte a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Actrița mai are un băiețel, Sasha, în vârstă de 6 ani.

Neșterea micuței a fost anunțată chiar de Olimpia Melinte în mediul online unde a postat o imagine cu degetele fiicei sale: „O iubesc până la cer și înapoi!”, a scris actrița.

În ziua nașterii actrița a anunțat că a ajuns la maternitate tot în mediul online:

„Ultima poză în varianta asta. Nouă luni am stat împreună și ne așteaptă o viață înainte. Am atâtea emoții, că nu-mi mai încap în piele de fericire. De aseară au început contracțiile și în dimineața asta m-am internat. Știu că ați fost alături de noi în toată aventura asta minunată și vă mulțumim! Să ne țineți pumnii!”

 

Ce nume i-a pus Olimpia Melinte fiicei sale

Într-o declarație oferită publicației Viva, Olimpia a oferit detalii despre naștere, cât și despre numele ales pentru fiica sa:

„La 4 și 27 de minute s-a născut Ingrid și este absolut perfectă. A fost ușor, a fost o naștere foarte simplă, iar eu mă simt foarte foarte bine. Am pus-o la sân încă din primele minute. La mine prima sarcină a fost foarte complicată, însă acum a fost totul simplu, natural și frumos”. 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

Pantaloni scurți de damă. Descoperiți inspirații de vară de la Reserved

Vara fără pantaloni scurți este ca și cum ai merge la film fără popcorn. Pe scurt - nu are rost. Când căldura doboară, pantalonii...
Ultima oră
Pe aceeași temă