Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Actriţa Asia Argento, una dintre victimele producătorului Weinstein, acuzată de viol

Actriţa italiană Asia Argento, 42 de ani, devenită una dintre figurile centrale ale mişcării #MeToo după ce l-a acuzat pe producătorul american Harvey Weinstein de viol, îi plăteşte despăgubiri unui bărbat care a afirmat că ar fi fost agresat sexual de actriţă, potrivit AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.08.2018 - 11:00

Vedeta italiană îi plăteşte 380.000 de dolari lui Jimmy Bennett, un actor şi muzician rock american, care susţine că Asia Argento l-ar fi agresat sexual într-o cameră de hotel din California în 2013, conform New York Times care citează documente primite dintr-o sursă anonimă.

Avocaţii lui Jimmy Bennett au descris întâlnirea dintre actriţă şi clientul lor drept o "agresiune sexuală" care l-ar fi traumatizat pe Bennett, punându-i în pericol sănătatea psihică dar şi veniturile. Tânărul Bennett şi-a anunţat intenţia de a o chema în faţa instanţei pe Asia Argento şi de a solicita despăgubiri în valoare de 3,5 milioane de dolari pentru că agresiunea sexuală la care a fost supus de actriţă l-ar fi afectat emoţional şi i-a adus pierderi financiare. În 2013, când s-ar fi petrecut această agresiune sexuală, presupusa victimă avea 17 ani, iar actriţa de origine italiană avea 37 de ani. Vârsta legală pentru a consimţi o relaţie sexuală în statul California este de 18 ani. În prezent, Jimmy Bennett are 22 de ani, iar agresoarea sa 42.

New York Times precizează că a încercat de mai multe ori, fără succes, să obţină un comentariu cu privire la această situaţie din parte actriţei sau a reprezentanţilor săi.

Până la urmă cei doi au ajuns la un acord în luna aprilie a acestui an, prin care actriţa se obligă să-i plătească tinerei sale victime suma de 380.000 de dolari în mai multe tranşe.

Conform documentelor obţinute de publicaţia newyorkeză, Carrie Goldberg, avocatul actriţei, a descris aceste plăţi drept "un ajutor" pentru Jimmy Bennett.

Actriţa italiană este una dintre primele personalităţi ale ecranului care l-au acuzat public pe magnatul american Harvey Weinstein de viol. Ea a devenit una dintre vocile importante ale mişcării #MeToo după ce a susţinut public că a fost violată de producător în camera sa de hotel în timpul Festivalului de la Cannes din 1997, pe când avea 21 de ani.

Jimmy Bennett a deschis o acţiune în instanţă împotriva actriţei la o lună după ce aceasta şi-a lansat acuzaţiile împotriva lui Harvey Weinstein, susţine New York Times. Conform avocatului lui Bennett, clientul său ar fi luat această hotărâre după ce a văzut că actriţa pozează drept victimă a agresiunilor sexuale.

Comentarii

loading...