13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleActorul Vincent Cassel şi modelul Tina Kunakey s-au căsătorit în Franţa

Actorul Vincent Cassel şi modelul Tina Kunakey s-au căsătorit în Franţa

Îmbrăcat într-un costum alb, cu cămaşă roz şi ochelari negri, actorul şi-a aşteptat soţia în faţa primăriei din mica staţiune balneară vecină cu Biarritz.

Într-o rochie albă din tul cu o trenă lungă şi cu părul fluturând pe umeri, viitoarea mireasă a ajuns la primărie într-un Bentley negru.

Cei doi au avut alături în jur de o sută de invitaţi, printre care actorii Elie Semoun, Gilles Lellouche şi actriţa Adele Exarchopoulos.

Cuplul a ieşit din primărie sub o ploaie de petale roz, notează AFP.

În cursul dimineţii, serviciile municipalităţii au fost mobilizate pentru a curăţa zidurile primăriei, pe care în cursul nopţii au fost scrise mesaje precum “Femeie transformată în obiect pornografic” sau “mariaj machist, sexclavagist”.

Tina Kunakey, născută în Franţa dintr-un tată de origine togoleză şi o mamă siciliană, a crescut în sud-vestul Franţei, înainte de a pleca la Madrid pentru a face primii paşi în modeling.

Recepţia urmează să aibă loc în cursul serii într-un restaurant foarte reputat din Arcangues, un sat înstărit de pe o colină, din apropiere de Biarritz.

Vincent Cassel este divorţat de actriţa italiană Monica Bellucci, cu care are două fete.

Cele mai citite

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ciolacu laudă candidații PSD la funcții de primar. Au “ambiția de a face lucruri”

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță candidații PSD la funcții de primar în municipiul București, lăudându-i pentru faptul că au "ambiția de a face lucruri". Este...
Ultima oră
Pe aceeași temă