Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Actorul Tom Selleck părăseşte consiliul director al National Rifle Association

Actorul american Tom Selleck, starul unor seriale TV poliţiste celebre, precum "Magnum, P.I." şi "Blue Bloods", un colecţionar avid de arme, a demisionat din consiliul director al Asociaţiei Naţionale a Armelor de Foc din Statele Unite, informează Reuters.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 20.09.2018 - 11:04

"Tom Selleck s-a retras din consiliul NRA din cauza programului său de lucru", a anunţat agentul de presă al starului american, Annett Wolf, într-o declaraţie transmisă miercuri jurnaliştilor de la Reuters. "Domnul Selleck rămâne însă membru al NRA", a adăugat ea.

Cu ocazia realegerii sale în 2017 în consiliul director al NRA pentru un mandat de trei ani, Tom Selleck, în vârstă de 73 de ani, a primit 110.000 de voturi, cu aproape 20.000 mai multe decât candidatul clasat pe locul al doilea.

Întrebată într-un interviu telefonic dacă demisia lui Tom Selleck a avut vreo legătură cu politica NRA, Annett Wolf a refuzat să facă orice fel de comentariu pe această temă.

The Trace, un site non-profit care ţine evidenţa actelor de violenţă comise cu arme de foc în Statele Unite, a raportat că Tom Selleck este membru al NRA încă de la vârsta de opt ani. El a devenit în 2005 cel de-al 75-lea membru în consiliul director al NRA şi a donat colecţiilor expuse la National Firearms Musem, un muzeu administrat de NRA, numeroase puşti şi revolvere folosite în filmele şi serialele în care a jucat de-a lungul anilor.

Reprezentanţii NRA nu au făcut deocamdată niciun comentariu oficial în legătură cu demisia lui Tom Selleck.

Comentarii