credit foto IMDB

Actorul Dustin Diamond a fost diagnosticat cu cancer

Dustin Diamond, actorul care l-a jucat pe Screech în serialul „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru, anunță publicația The Independent.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

17.01.2021 - 16:35

Dustin Diamond a fost internat de urgență, în urmă cu o săptămână, într-un spital din Florida. Acesta acuza dureri în tot corpul. Medicii luau deja în vedere acest diagnostic, având în vedere că mama actorului s-a stins din viață din cauza aceleiași afecțiuni, rezultând că boala ar fi moștenită genetic.

 

Zvonurile apărute în presa internațională în urmă cu o săptămână au fost confirmate chiar de managerul lui Dustin Diamond. Potrivit publicației The Independent, managerul a precizat că actorul a fost diagnosticat cu cancer și așteaptă rezultatele testelor pentru a afla natura și localizarea bolii.

 

Reprezentantul a confirmat, de asemenea, că Diamond a suferit dureri din cauza afecțiunii zona zoster.

 

Un prieten apropiat al actorului a declarat pentru The Sun că Diamond are o „bubă uriașă' pe gât de ceva timp, dar a amânat mersul la spital în cazul în care oamenii ar fi făcut fotografii și le-au postat online.

 

Cancerul în etapa a patra înseamnă că boala s-a răspândit în alte organe sau părți ale corpului, prietenul lui Diamond, Dan Block, afirmând că actorul începe chimioterapia săptămâna aceasta.

Citește totul despre:

Comentarii