15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleActorul Adi Nartea s-a confruntat cu o nouă provocare profesională

Actorul Adi Nartea s-a confruntat cu o nouă provocare profesională

Una din emisiunile care intră în grila de primăvară a postului Pro TV este „Imperiul leilor”. În cadrul formatului oamenii de afaceri au sarcina deloc ușoară de a-i convinge pe investitori cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp vor trebui să poată gestiona discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de pregătiți pentru a pune în practică planul de business.

Cum orice investiție presupune și riscuri, investitorii vor analiza proiectele propuse din toate punctele de vedere și vor decide care sunt ideile de business din „Imperiul Leilor” cu potențial de dezvoltare. În această situație s-a aflat și cunoscutul actor Adrian Nartea care va deschide cel de-al doilea sezon al emisiunii miercuri, 10 februarie, de la 20.30.

Cel pe care îl cunoaștem din producția „Vlad” a ajuns în fața leilor pentru a-și sprijini un prieten (Nicolae Georgescu – Zen Parking) care a inventat un sistem online de rezervare a locului de parcare, dar și un dispozitiv dedicat care te ajută să-ți deblochezi locul pe care l-ai ales din aplicație:

„”Am venit în Imperiul Leilor să susțin un proiect care este soluția la pacea mondială! – asta pentru că mulți oameni se ceartă pentru un loc de parcare. J De fiecare dată când mă duc într-un loc central, nu găsesc loc de parcare. Geo este prietenul meu, ne-am cunoscut acum 5 ani la squash și mi s-a părut o super ideea acest sistem online de rezervare a parcării”, a declarat Nartea, care a mărturisit că a fost pus într-o situație inedită: „Când am ajuns în fața leilor mi s-au înmuiat picioarele!”.

Peste 30.000 de persoane s-au înscris pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii. Intenția de a investi sau nu într-un business, dar și resursele, sunt exclusiv ale leilor. PRO TV creează platforma de ”întâlnire” dintre o idee genială și o sursă de finanțare pentru aceasta. Pentru a-și prezenta cât mai bine ideea pentru care cer investiție, concurenții au la dispoziție aproape o oră de discuții cu leii. Timp în care trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru a-i convinge să investească.

 

„Imperiul Leilor” în cifre:

·         Cel de-al doilea sezon Imperiul Leilor a adunat peste 5.500 de ore de filmare din 16 camere video

·         Decorul show-ului a fost realizat de 12 oameni în 2 săptămâni

·         S-au filmat peste 450 de testimoniale ale concurenților

·         În acest sezon s-au înscris peste 3.500 de idei / business-uri, iar echipa de preselecție și selecție a concurenților a fost formată din 20 de persoane.

·         Pentru selectarea unui singur concurent, echipa a petrecut peste 25 de ore pentru documentarea acestuia și a afacerii lui.

·         Din cauza pandemiei, în perioada de pregătire a show-ului, oamenii din echipa de producție au fost nevoiți să realizeze peste 1.000 de de ședințe online. În timpul filmărilor, s-au efectuat peste 3.500 de teste rapide Covid 19, s-au folosit peste 10.000 de măști sanitare și fiecare concurent a ajuns în fața leilor abia după ce avea un test Covid negativ.

·         Pe perioada filmărilor, pentru realizarea acestora, dar și pentru materialele de prezentare a concurenților și business-urilor lor, echipele au parcurs peste 150.000 de kilometri.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Trei avioane F-16 cumpărate din Norvegia au ajuns în România

Trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat, astăzi, la Baza 71 Aeriană "General Emanoil Ionescu" de la...

Un bărbat a fost arestat după ce a amenințat că se aruncă în aer la consulatul Iranului la Paris

Poliția franceză a arestat un bărbat care a amenințat că se va arunca în aer la consulatul Iranului din Paris, dar la percheziție s-a...

Ciolacu, despre o eventuală înlocuire a candidatului Cîrstoiu cu Negoiță. Ce a stabilit cu Ciucă

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat...
Ultima oră
Pe aceeași temă