16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleActorii Zoe Kravitz şi Karl Glusman divorțează, după 18 luni de căsătorie

Actorii Zoe Kravitz şi Karl Glusman divorțează, după 18 luni de căsătorie

Vestea divorțului a surprins pe toată lumea, la fel ca și nunta lor din 2019 organizată în secret. Divorțul a fost depus chiar în ajunul Sărbătorilor de iarnă, de actrița cunoscută din serialul „Marile minciuni nevinovate”, difuzat de HBO. În dosarul depus în instanță pe 23 decembrie, Zoe Kravitz a solicitat divorțul, însă motivul despărțirii cuplului rămâne necunoscut. Vestea a fost confirmată de reprezentantul actriței pentru publicația People.

Cei doi nu se gândeau încă la copii

În cadrul unui podcast din luna mai 2020, Zoe a vorbit despre presiunea de a avea copii după ce s-a căsătorit: „Mă simt ofensată de faptul când oamenii îmi spun «când faci un copil», presupunând că este ceva ce trebuie să fac pentru că societatea o cere. În acest moment cu siguranță nu sunt într-o perioadă în care pot face asta, în -primul rând din cauza meseriei”, spunea ea.  Zoe s-a căsătorit cu Karl, cu care a început să se întâlnească în 2016, în casa tatălui ei Lenny Kravitz din Paris, Franța, pe 29 iunie 2019. Vara trecută, actriţa a marcat prima aniversare a căsătoriei publicând pe Instagram o fotografie alb-negru de la nunta lor. Glusman a scris atunci: „Eşti cel mai bun prieten al meu (…) Şi voi face totul pentru tine până în ziua în care voi muri”. La ceremonia din Paris au participat Reese Witherspoon, Laura Dern şi Shailene Woodley, alături de care Kravitz a jucat în „Big Little Lies”, Denzel Washington, Chris Pine şi Jason Momoa. Părinţii ei, Lisa Bonet şi Lenny Kravitz, nu au lipsit de la eveniment.
După nunta lor din iunie 2019, Kravitz i-a dezvăluit pentru British Vogue că atunci când l-a întâlnit pe Karl în 2016 nu căuta o relație „serioasă”. Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul unui prieten comun. Logodna a fost anunțată public tot de actriță în anul 2018, într-un interviu acordat publicației americane „Rolling Stone”.
 

„Mă simt ofensată când oamenii îmi spun «când faci un copil», presupunând că este ceva ce trebuie să fac pentru că societatea o cere”.

O retrospectivă a relației

Începutul pentru cei doi actori

În toamna anului 2016 cei doi au fost surprinși de paparazzi cinând într-un restaurand din New York. În luna octombrie a aceluiași an au avut parte și de prima ieșire publică la concertul trupei Kings of Leon. Câteva săptămâni mai târziu Glusman a postat și prima fotografie de Zoe Kravitz. În septembrie 2017, și-au sărbătorit public aniversarea de un an la premiile Emmy.

Logodnă surpriză

În octombrie 2018, Zoe Kravitz dezvăluia pentru publicația „Rolling Stone” că ea și Karl s-au logodit. Aceasta a relatat că cererea a avut loc în luna februarie a acelui an. Înainte de a-și confirma logodna, Kravitz a purtat inelul de logodnă în public timp de 8 luni.

Nunta secretă

În iunie 2019, Kravitz și Glusman s-au căsătorit la conacul din Paris, care datează din secolul al XVIII-lea, deținut de tatăl ei, Lenny Kravitz. Cei doi au avut numai invitați de seamă la eveniment.

Zoe Kravitz își continuă viața cu proiecte de amploare

Actrița va fi Catwoman în noua producție Warner Bros.-DC Comics, „Batman”. Astfel, Zoe va fi a patra actriță care va juca acest rol, după ce anterior a Catwoman a fost jucată de Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi Anne Hathaway. Premiera peliculei a fost amânată pentru 2022, iar la sfârșitul lui 2020 a apărut într-un nou serial produs de Hulu, „High Fidelity”.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

Spitalul Obregia din București va avea o Secţie clinică de psihiatrie pediatrică

O Secţie clinică de psihiatrie pediatrică urmează să fie realizată la Spitalul Obregia, în baza unui protocol de colaborare încheiat între Administraţia Spitalelor şi...

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise în urma unei operațiuni de majorare a...

JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România...
Ultima oră
Pe aceeași temă