13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleAbbey Clancy a făcut exces de alcool în carantină

Abbey Clancy a făcut exces de alcool în carantină

Recunoscută pentru stilul de viață tumultuos, fotomodelul britanic Abbey Clancy nu s-a putut abține de la excese nici în perioada carantinei. Chiar dacă nu a ieșit în club împreună cu prietenele, soția lui Peter Crouch, fostul mare atacant al Angliei, a făcut-o lată chiar în intimitatea propriului cămin. Într-un interviu acordat publicației The Sun, blonda în vârstă de 34 de ani a declarat că în timpul carantinei a consumat atât de mult alcool, încât a îmbătrânit-o cu 10 ani.

„A fost mult prea mult alcool consumat. Simt că am îmbătrânit 10 ani în această carantină. Dar chiar m-am bucurat de statul acasă. E un lucru atât de special să pui pauză şi să îi ai pe soţul şi pe copiii tăi lângă tine în fiecare zi. Suntem atât de ocupaţi să alergăm ca nişte găini fără cap, aşa că sunt foarte recunoscătoare pentru perioada asta. Au fost momente în care eram epuizaţi, iar copiii ne scoteau din minți, dar în final mi-am dat seama că iubesc asta. Copiii mei se trezesc la 6 fără un sfert şi la 8 seara sunt toţi în pat, aşa că practic eu şi Peter avem doar o oră împreună înainte ca eu să adorm”, a declarat Abbey Clancy pentru publicația britanică.

Abbey și fostul mare fotbalist sunt căsătoriți din 2011 și au împreună 4 copii: Sophia (9 ani), Liberty (5 ani), Johnny (doi ani) şi Jack (11 luni).

Înainte de pandemie, nu de puține ori, paparazzii au surprins-o pe Abbey în ipostaze stânjenitoare, beată și cu lenjeria intimă la vedere, chinuindu-se să se urce în taxiul care să o ducă acasă, după o noapte petrecută în cluburile londoneze.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă