6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleA murit actorul Joseph Siravo, cunoscut din serialele „Clanul Soprano” și American...

A murit actorul Joseph Siravo, cunoscut din serialele „Clanul Soprano” și American Crime Story

Vestea a fost data de familia actorului, potrivit deadline.com

 

Joseph Siravo a murit duminică, 11 aprilie după o lungă luptă cu cancerul. Vestea a fost confirmată, potrivit BBC, de fiica actorului, Allegra Okarmus, care a scris un mesaj pe Instagram:

„Am fost alături de el în această dimineață, atunci când dragul meu tata s-a stins din viață, liniștit, în iubita sa casă din copac. Sunt atât de recunoscătoare că l-am avut aici pe pământ și știu că nu a plecat prea departe”, a scris fiica lui Joseph Siravo.

Debutul pe ecran al lui Siravo a fost în filmul din 1993 Carlito’s Way. Actorul a jucat în nenumărate producții televizate și cinematografice, dar și în peste 2.000 de piese pe Brodway.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă