25.2 C
București
luni, 27 septembrie 2021

A fost confirmat cel de-al treilea film „Wonder Woman”

Pelicula care o are pe Gal Gadot în rolul principal, al frumoasei Diana Prince a fost difuzată simultan (așa cum se anunțase deja) și de platforma HBO Max, fiind urmărit de aproape jumătate din totalul abonaților platformei chiar pe 25 decembrie. În cinematografele americane, acest prim weekend de rulare a adus până acum încasări de 16,7 milioane în Statele Unite, dintr-un total de 85 de milioane la nivel global.

 

 

Imediat după premieră, studiourile Warner Bros. au anunțat că va fi realizată încă o continuare, „Wonder Woman 3′. „Pe măsură ce fanii din toată lumea s-au arătat captivați de noile aventuri ale Dianei Prince, ducând la asemenea încasări remarcabile, ne-am dat seama că trebuie să continuăm povestea ei. Adevăratele noastre femei fantastice, Gal Gadot și Patty Jenkins (regizoarea celor două filme – n.n.), vor reveni pentru a realiza și această ultimă parte a trilogiei, planificată de mult timp’, a declarat Toby Emmerich, președintele Warner Bros. Group.

 

„Wonder Woman 1984 a doborât recorduri și a depășit toate cifrele de audiență în primele 24 de ore de difuzare și estimăm că interesul publicului se va menține crescut și dincolo de acest prim weekend’, a declarat într-un comunicat și Andy Forssell, vicepreședinte executiv și director general al Warner Media și directorul diviziei globale HBO Max. „În aceste vremuri foarte dificile, a fost frumos să le oferim familiilor care nu se puteau duce la cinematograf opțiunea de-a se bucura de acasă de acest film înălțător’, a mai spus acesta.

Ultima oră
Pe aceeași temă