21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăLifestyleA apărut prima mașină sport produsă în România. Vezi cine o produce...

A apărut prima mașină sport produsă în România. Vezi cine o produce și ce performanțe are!

Prima mașină sport de serie produsă în România iese pe porțile fabricii de autovehicule Ford de la Craiova. Se numește Puma ST, prezentat de producător drept primul SUV Ford Performance din Europa și primul autovehicul sport produs vreodată în România.

Noul Ford Puma va fi prezentat în acest weekend în cadrul evenimentului Transilvania Rally 2020 de la Cluj-Napoca și vine echipa cu un motor de 1,5 și 200 CP, pentru o greutate totală de sub 1.400 kg.

„Noul Puma ST nu este doar o premieră la noi în ţară, ci şi în Europa. Este primul automobil care reuneşte celebra dinamică de condus a gamei Ford Performance pe segmentul SUV-urilor compacte. Puma ST este echipat cu un motor EcoBoost de 200 CP şi 1,5 litri, care permite o acceleraţie de la 0 – 100 km/h în 6,7 secunde. Şasiul optimizat şi personalizat include o bară de torsiune, o bară stabilizatoare şi configurarea amortizoarelor. Răspunsurile la direcţie sunt cu 25% mai rapide şi frânele cu 17% mai receptive decât cele de pe modelul Puma standard.”, își descrie producătorul noul Puma ST.

Noul Puma ST va fi disponibilă în şase culori de caroserie, Agate Black, Desert Island Blue, Fantastic Red, Frozen White, Magnetic, precum şi culoarea verde Mean Green, special concepută pentru modelul ST. Producătorul nu a anunțat deocamdată ce preț va avea noul Ford Puma ST.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă