Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

80 de ani de la inaugurarea Marii Fresce a Ateneului Român

Un concert vocal-simfonic sub bagheta maestrului Iosif Prunner, susţinut de Orchestra şi Corul Filarmonicii „George Enescu”, şi lansarea unui documentar fac parte din evenimentul „Regal pentru Centenar” dedicat celor 80 de ani de la inaugurarea Marii Fresce a Ateneului Român.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 21.05.2018 - 10:21

Evenimentul va avea loc luni, începând cu ora 19.00, în sala de concerte a Filarmonicii „George Enescu”.

Vor susţine alocuţiuni Patriarhul Daniel şi reprezentanţi ai spaţiului cultural românesc, iar în foaierul Ateneului Român va fi deschisă o expoziţie fotografică dedicată monumentalei fresce, care descrie pictural, în 25 de scene, istoria poporului român (1938 - 2018).

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), prin Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic (AMPT), şi Patriarhia Română.

Comentarii

loading...