15.4 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyle7 ținute confortabile pentru zilele friguroase de iarnă

7 ținute confortabile pentru zilele friguroase de iarnă

Atunci când afară mercurul îngheață în termometre, e de la sine înțeles că nici prin cap nu ne mai trece să mizăm pe ținute stilate, perfect asortate. Tot ceea ce își dorește orice muritoare înfrigurată e să se protejeze de temperaturile scăzute în cele mai comode haine, iar această înclinație e cât se poate de firească.

Să nu consideri însă că e imposibil să te simți bine în hainele pe care le porți și să fii și la modă, în același timp. Îți demonstrăm în rândurile următoare că e mai mult decât realizabil, cu 7 ținute confortabile, în care te simți comod, dar și perfect apărată de temperaturile scăzute!

Stil și confort: 7 ținute pentru cele mai reci zile ale iernii

Zilele reci de iarnă nu se dovedesc o adevărată provocare doar din cauza temperaturilor aflate la limita suportabilității, dar și deoarece ne pun în fața dilemei de a nu ști cu ce să ne îmbrăcăm. Atunci când afară e un ger de crapă pietrele, stilul nu mai contează; tot ce ne dorim e să ne simți protejate, alintate cu cât de multă căldură este posibil. E exact ceea ce oferă outfiturile de mai jos, care vin însă la pachet și cu stil, din plin. Uite la ce ne-am gândit!

Parka + pulover + ghete

 

 

Sursă foto: Instagram

Cea mai simplă combinație a iernii are în ea mai multă atitudine decât ai putea considera la prima vedere, cel puțin dacă știi cum să folosești accentele potrivite. Pornește de la o geacă parka și o pereche de ghete în culori calde, coordonate, dar nu asortate perfect, și completează cu cei mai comozi blugi skinny din dulapul tău. Desăvârșește cu un hanorac sau cu un pulover alb, cu model de iarnă. Accentul care va scoate ținuta din anonimat sunt șosetele: cu cât mai vesele și mai colorate, cu atât mai bine!

Găsești variante extraordinare de încălțăminte de damă pe Dasha.ro, magazinul online unde modelele de calitate te așteaptă la cele mai bune prețuri. Ghetele din piele naturală întoarsă cu imprimeu floral reprezintă un accent perfect pentru o ținută de altfel extrem de simplă și de confortabilă!

 

Sursă foto: Dasha

Ghete negre din piele naturala intoarsa cu imprimeu floral colorat Margarette

 

Pulover gros + pantaloni de stofă + palton oversized + botine cu toc mic și gros

Să nu consideri că tocul este exclus din start atunci când vine vorba despre ținutele confortabile pentru iarnă. Dacă mizăm pe unul gros, stabil, de înălțime mică, nu vei avea de suferit din cauza confortului. Partea de căldură este asigurată de puloverul gros, de materialul moale al pantalonilor și de paltonul de blană masiv. Iar combinația dintre volume și culori opuse (pasteluri + burgundy) e de-a dreptul delicioasă!

 

Sursă foto: Instagram

Cizmulițe îmblănite + colanți + jachetă capitonată

Cu această ținută te poți plimba mult și bine prin zăpadă, fără să simți vreo secundă că îți este frig. Cizmulițele îmblănite sunt ultra protectoare, iar colanții se dovedesc mai rezistenți la temperaturile scăzute decât blugii, care îngheață imediat. Jacheta cu glugă și curea în talie desăvârșește această ținută ultra confortabilă pentru iarnă.

 

Sursă foto: Instagram

 

Palton oversized + cizme cu influențe western + eșarfă masivă

Paltonul masculin, supradimensionat, trebuie neapărat să se regăsească în garderoba ta pentru iarnă. E o prezență fabuloasă atunci când temperaturile scad, mai ales dacă alegi materiale călduroase, așa cum sunt lâna sau blana. Eșarfa masivă completează aerul stilat, aparent neglijent, al acestei ținute. Însă accesoriul vedetă e reprezentat de către cizmele cu influențe western, un element la modă în această iarnă. Botul ascuțit și tocul lat ne amintesc de ceea ce purtau cowboy-ii în zilele de aur. Tot ce mai ai nevoie e o cafea fierbinte într-o mână.

 

Sursă foto: Instagram

 

Palton de blană + blugi + helancă moale + botine

Ținuta de mai jos reprezintă exemplul ideal că eleganța se poate întovărăși perfect de confort în zilele cele mai friguroase ale iernii. Începem cu un palton de blană alb, cu care vei face ravagii la birou, dar și în timpul liber. Completăm cu o helancă moale, de preferabil din cașmir, care îți va ține în chip magic de cald. Blugii cu rupturi false (nu lăsa pielea la vedere, ci optează pentru modele care suprapun un strat de material perforațiilor) și botinele animal print constituie finisarea ideală pentru acest tip de ținută pur și simplu senzațională.

 

Sursă foto: Instagram

 

Fustă lungă + pantofi sport + jachetă colorată de blană

În zilele când frigul nu e chiar atât de intens (sau pentru femeile ce știu să îi facă față), combinația de mai jos e una victorioasă. Începe cu o fustă lungă, din stofă, pe care să o porți peste dresuri groase. Apelează apoi la adidașii tăi preferați și încheie ținuta cu un mantou scurt de blană. Picătura de geniu a acestei combinații va fi reprezentată de asortarea perfectă a culorilor de pe pantofii sport și de pe jachetă. Dacă reușești să găsești două itemuri la fel de bine coordonate precum cele din imagine, ai toate felicitările noastre.

 

Sursă foto: Instagram

 

Jachetă animal print + blugi + cizme lungi

Nu contează cât de frig e afară, nici nu vei simți cu ajutorul acestei ținute. În plus, toate privirile se vor lipi de tine, la cât de stilată ești. Începem cu o jachetă animal print, care poate sau nu să fie din blană. Optează pentru un imprimeu mai delicat, precum cel din imagine. Blugii simpli oferă confort și stil, iar cizmele negre peste genunchi îți protejează picioarele de frigul aspru. O geantă mică și stilată completează în chip fericit această ținută!

 

Sursă foto: Instagram

Iarna nu a fost niciodată mai rafinată! Este posibil să faci față cu grație și eleganță temperaturilor scăzute dacă știi în ce să te îmbraci. Inspiră-te din ținutele noastre comode, în care te simți în elementul tău, dar care se dovedesc și extrem de stilate. De acum încolo, vestimentația în sezonul rece poate deveni punctul tău forte!

Cele mai citite

Încă o dronă în apropierea bazei de la Kogălniceanu, după cele trei drone de acum două zile

Forțele Aeriene Române au identificat o dronă în zbor, în apropierea aeroportului civil și a Bazei Aeriene 57 din localitatea Mihail Kogălniceanu (județul Constanța). "Miercuri,...

Real Madrid își continuă drumul către titlul cu numărul 15 în Liga Campionilor. Va întâlni pe Bayern Munchen în semifinale

Real Madrid s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Manchester City cu scorul de 4-3, la loviturile de...

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...
Ultima oră
Pe aceeași temă