18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyle7 propuneri de ținute pentru Revelionul 2018-2019

7 propuneri de ținute pentru Revelionul 2018-2019

Noaptea de Revelion poate fi pentru tine una dintre cele mai importante. Fie că alegi să îți petreci noaptea dintre ani într-un club, la un restaurant sau la un bal extravagant, ținuta pe care o alegi este foarte importantă. Te va face să te simți extraordinar, sigură pe tine și frumoasă. Ce femeie nu își dorește, în fond, să strălucească și să atragă toate privirile? Dar, nu este întotdeauna ușor să alegi ținuta cea mai potrivită și prețurile sunt de multe ori inaccesibile. Există însă soluții și pentru bugete mai mici. Da, poți obține o ținută foarte reușită cu un buget redus!

Chiar dacă timpul se scurge repede și ultimul eveniment al anului se aproprie, poți găsi rochii de revelion 2018-2019 la prețuri avantajoase. Mai jos vei găsi câteva modele de rochii deosebite, care te vor scăpa de orice gând legat de ținuta pentru seara dintre ani.

1. Rochia de gală

Dacă alegi ca seara trecerii dintre ani să o petreci la un bal fastuos, poți alege o rochie elegantă, lungă, într-o culoare deosebită. Noi îți propunem să alegi una de culoarea albastru safir, pe care o poți accesoriza cu cercei, un clutch și o pereche de sandale aurii. Unul dintre materialele care se mulează foarte bine și are de asemenea o ținută maiestuoasă este catifeaua. Alegând-o vei fi cu siguranță o apariție elegantă, care va atrage atenția tuturor.

 

2. Rochia conică

Dacă urmărești tendințele în modă, probabil știi deja că anul acesta culoarea predominantă este violetul. Poți profita de această tendință alegând o rochie în această nuanță, pentru care poți alege accesorii argintii. Rochia conică din catifea se potrivește unei petreceri la restaurant, alături de prieteni și este foarte comodă și ușor de îmbrăcat. Câteva detalii brodate pe rochie o vor face deosebită și demnă de admirat.

 

 

3. Rochia cloche
Modelul cloche este unul asociat mereu cu feminitatea și delicatețea. Este potrivit pentru orice tip de corp și îl poți alege pentru o petrecere la restaurant. Designerii celor mai mari case de modă au propus pentru sezonul acesta un print reinterpretat constant: animal print. Dacă nu ești adepta unui look total poți alege să integrezi doar câteva detali ale acestui print pe o rochie neagră.

 

4. Rochia de club
Poți să alegi rochii de Revelion 2018-2019 la prețuri avantajoase chiar și atunci când locația pentru petrecerea dintre ani este într-un club. Paietele sunt cele mai potrivite pentru un astfel de eveniment. Le poți combina cu materialul vedetă al acestui sezon: catifeaua.

 

5. Rochia simplă
Dacă ești adepta unui stil elegant, sobru și simplu, poți opta pentru un croi deosebit, care poate transforma rochia ta într-o piesă vestimentară deosebită. Optează pentru o singură culoare și un material prețios, precum catifeaua. Poți alege ca alternativă pentru rochii elegante, ținute de revelion cu pantalon, care își pot păstra același croi simplu.

6. Rochia cu detalii brodate
Dantela este un material al eleganței pure. Indiferent de culoarea pentru care optezi, dantela îi va da oricărei rochii elegante o ținută clasică, specială. Una dintre culorile care nu se vor demoda niciodată este rozul pudrat. O vei putea asorta la zâmbetul tău fără probleme!

 

 

7. Rochia de piele
Poți alege atât pentru club, cât și pentru restaurant o ținută super sexy, din piele ecologică. Poți opta în locul unei rochii negre pentru una roșie, care să îți evidențieze silueta. Forma conică, până la genunchi, este alegerea perfectă și lipsită de orice element vulgar. Vei fi sexy și îndrăzneață în noaptea dintre ani!

Indiferent de locația pe care o alegi sau de stilul tău poți găsi rochii de Revelion 2018-2019 la prețuri avantajoase. Stresul ținutei perfecte pentru noaptea dintre ani poate acum să dispară, iar tu te poți preocupa doar de zâmbetul tău și de cei care îți vor ține companie la petrecere. Alege ultimele tendințe și vei atrage cu siguranță toată privirile celor din jur în noapte dintre ani!

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă