7 idei inteligente de depozitare pentru băile mici

Atunci când ne achiziționam o casă baia rămâne printre ultimele spații la care ne gândim serios. Funcționalitatea unei singure băi poate fi deficitară: este mică și, drept urmare, nu are mult spațiu de stocare.

Share

Bianca Ion 0 comentarii

24.01.2021 - 17:04

Așadar,  am găsit câteva modalități creative de a depozita articole de toaletă într-un spațiu mic, fără a face să pară aglomerat. Iată câteva idei pentru a vă menține spațiul din baie îngrijit și funcțional. 

Atârnă coșulețe 


Încercați să atârnați coșuri de sârmă deasupra toaletei pentru depozitarea hârtiei igienice și a altor elemente esențiale pentru baie. Rafturile pentru lăzi ar funcționa și pentru un aspect mai rustic. 

Utilizați un organizator de pantofi peste ușă pentru articole de toaletă


Dacă aveți nevoie de spațiu suplimentar pentru articole de toaletă precum șampon, săpun și spălare a feței, agățați un organizator de pantofi pe ușa băii. Optați pentru un organizator cu buzunare transparente, astfel încât să puteți vedea și apuca rapid ceea ce aveți nevoie. 

Instalați o bandă magnetică pe lateralele sertarelor  


Articolele mici, cum ar fi clamele de păr, penseta și unghiera, pot contribui rapid la dezordine în sertare sau pe tejghele. Rezolvați această problemă instalând o bandă magnetică pe un perete sau în interiorul unui dulap! 

 

Citește mai multe pe casamea.ro

Citește totul despre:

Comentarii