8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyle6 motive sa alegi usi de garaj automate

6 motive sa alegi usi de garaj automate

Insa mai presus de partea estetica, multi proprietari de locuinte sau de firme isi instaleaza usi automate de garaj pentru a spori partea practica a vietii de zi cu zi, precum si siguranta locuintei sau a sediului de firma.

Daca te gandesti sa faci trecerea la o usa de garaj automata, iata mai jos cateva ponturi care te vor ajuta sa alegi varianta corecta.

 

 

 

1.     Sunt mult mai practice decat usile standard de garaj

 

Cel mai evident avantaj pe care il are o usa automata de garaj este cel practic. Cu o usa automata efectiv nu mai ai nevoie sa cobori din masina, ceea ce este extrem de practic, mai ales in zilele ploioase sau atunci cand afara temperaturile sunt foarte scazute. Mai mult, usile automate de garaj actioneaza pe baza unei tehnologii smart, putand fi astfel deschise de la o distanta de cativa metri sau cateva sute de metri de casa, prin control de la distanta.

Usile automate de garaj Gunther Tore pot fi actionate de la distanta cu ajutorul telecomenzii standard din pachetul de instalare, dar si prin intermediul aplicatiei Maveo pentru telefoane smart care te ajuta sa deschizi usa de la distanta de pe ecranul telefonului.

 

2.     Confera un plus de siguranta

 

Usile automate de garaj ofera o siguranta superioara. Ele functioneaza in general pe baza de energie electrica, permitandu-ti sa controlezi mult mai bine accesul in garaj sau in casa. De asemenea, iti poti conecta usile automate de garaj la sistemul de alarma al casei, astfel incat politia sa fie alertata imediat ce un strain incearca sa patrunda in garaj sau in casa prin usile de garaj.

 

Tehnologia smart pe care o confera usile de garaj inteligente din prezent iti permit, de asemenea, sa verifici de la distanta statusul usilor, si sa vezi daca sunt inchise sau deschise, chiar si atunci cand nu sunt conectate la sistemul de alarma.

Pentru usile automate de garaj high-performance de la Gunther Tore tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi prin intermediul telefonului la aplicatia Maveo care te tine mereu la curent pe ecranul telefonului cu ceea ce se intampla cu usile tale de garaj automate, chiar si atunci cand esti la birou sau in vacanta. Acelasi sistem Maveo iti va trimite prin intermediul telefonului si notificari privind statusul usii, in asa fel incat sa fii mereu informat daca cineva incearca sa o deschida. 

 

3.     Asigura protectie anti efractie

 

Usile de garaj automate de calitate ar trebui sa fie dotate cu sistem de protectie anti-efractie, care sa protejeze atat locuitorii casei cat si bunurile din casa si din garaj de patrunderile persoanelor neautorizate in incinta garajului si chiar a casei.

 

La Gunther Tore usile automate de garaj sunt dotate cu un mecanism de blocare mecanica, ce impiedica orice tentativa de patrundere prin efractie in garaj, prin ridicarea usii. Special 108 este sistemul care permite acest tip de blocare.

 

In plus, usile Gunther Tore de garaj pun la dispozitia clientilor si sistemul ATS de incuiere dublata de placi metalice pe interiorul si pe exteriorul usii, butuc de protectie impotriva extragerii, role si suporti pentru role precum si elemente de protectie menite sa asigure un plus de protectie la smulgerea rolelor.

 

 

4.     Asigura eficienta termica si energetica

O usa de garaj automata de calitate superioara te va ajuta sa economisesti energia electrica pe care o folosesti in mod normal pentru incalzirea spatiului garajului sau a intregii case, in situatiile in care garajul face corp comun cu casa.

 

Cu un panou de usa de garaj mai gros, eficienta energetica maxima este garantata, temperatura se mentine in interiorul garajului. In plus, o usa de garaj automata de buna calitate, asa cum sunt variantele oferite de Gunther Tore, confera etansare dubla pe toate laturile si astfel nu permite transferul termic decat la un prag mimim. Termoizolatia este una de top, iar etansarea perfecta atunci cand usa este inchisa, astfel incat aerul cald din interior sa nu se piarda, iar aerul rece de afara sa nu poata patrunde in garaj.

 

Tot la capitolul eficienta, de data aceasta energetica, usile de garaj inteligente ale prezentului te vor ajuta sa ai un consum cat mai rational de energie electrica, o resursa pe care cu totii ar trebui sa o conservam pe cat posibil. Usile inteligente automate de garaj confera un consum redus in stand by si un consum cat mai eficient in momentul functionarii efective.

 

Usile automate de garaj Gunther Tore sunt realizate cu tenologia Blue Line, care permite un consum de numai 0.6 W/h atunci cand usile se afla in stand by.

 

5.     Propune optiuni variate de design

 

Un avantaj mult mai rar atunci cand vorbim despre usile standard de garaj, usile automate de garaj contribuie la aspectul estetic al casei, oferind proprietarilor de case o varietate ampla de alegeri in ceea ce priveste culorile, finisajele si stilurile.

 

Usile automate de garaj de calitate sunt in primul rand vopsite si nu colantate, iar vopseaua folosita pentru aspectul lor final este una de cea mai inalta calitate, cu rezistenta UV. In plus, pentru ca aspectul usii de garaj trebuie sa fie in perfecta armonie cu stilul casei e bine sa alegi intotdeauna usi de garaj cu stil, ale caror finisaje exista in variante de lemn sau de piatra, toate aplicate prin vopsire sau print digital, si nu prin colantare, astfel incat vopseaua sa fie cat mai rezistenta in timp.

Atunci cand intentionezi sa alegi un model din gama Gunther Tore ai la dispozitie 9 modele diferite de suprafete, 13 finisaje cu aspect de lemn si 5 cu aspect de piatra si orice nuanta din gamele RAL sau DAB.

6.     Confera mai multa accesibilitate

 

In plus in cazul usilor automate de garaj se poate opta si pentru acces pietonal, ceea ce face accesul in interiorul garajului si mai simplu. Accesul pietonal se poate face prin intermediul unei usi cu prag obisnuit sau cu prag jos, care permite si accesul bicicletelor, fara sa fie necesara deschiderea intregii usi de garaj.

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă