13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle5 togo, cel mai mare lanț de cafenele din România, a lansat...

5 togo, cel mai mare lanț de cafenele din România, a lansat de curând gama de produse 5 togo +

5 togo, cel mai mare lanț de cafenele din România, a lansat de curând gama de produse 5 togo + (PLUS) aceasta luând naștere ca urmare a unui focus grup, realizat în rândul target-ului relevant, și a dorinței clienților de a putea achiziționa preparate cu un gramaj mai mare.

Am avut nenumărate mesaje de-a lungul ultimului an primite pe rețelele de socializare și uneori chiar pe mailul oficial al companiei, cu privire la dorința de a putea cumpăra diverse produse ce nu se regăseau în meniul 5 togo. Clienți noștri și-au dorit și ne-au sugerat să introducem preparate noi cum ar fi sandwichuri cu ingrediente premium, smoothie-uri naturale sau pahare mai mari pentru cafea. Așa a luat naștere și Mr. Big, cel mai nou personaj 5 to go. Practic el va raspunde dorinței clienților de a avea varianta de băutură mare, cu un gramaj dublu decât cel normal.“ Radu Savopol co-fondator 5 togo.

În urma sugestiilor primite de la clienți, 5 to go a decis să listeze noi produse sub denumirea generică de 5 togo + (PLUS), cu prețuri de 5 + 5 lei pentru produsele ce fac parte deja din noul meniu. Toate celelalte produse din meniu original nu au suferit și nu vor suferi nicio modificare de preț sau rețetă.

Odata cu lansarea noilor produse am simțit nevoia și de a introduce un nou personaj pentru paharul de  16 OZ (470ml), pentru cea mai mare băutura ce tocmai a intrat în noul meniu drept pentru care cum altfel îl puteam numi decât Mr. Big ! Noul personaj pop-art se alătură deja existentelor Miss Latte și Mister Espresso. “ Radu Savopol co-fondator 5 togo.

Mr. Big, personajul ce dă viață paharul de 16 oz, va fi utilizat pentru a dubla băutura favorită, astfel paharul poate fi folosit pentru a achiziționa un dublu, cappuccino, dublu ciocolată caldă, dublu chai latte, ș.a.

Noua gamă de produse curpinde în momentul de față : smoothie-uri naturale, paharul dublu, de 16 oz (Mr. Big), sandwichuri cu ingrediente premium (prosciutto, somon, ș.a.) și sucurile organice însă lista este deschisă, în continuare analizându-se cerințele venite de-a lungul timpului din partea clienților.

Focusul nostru este permanent către ce produse oferim la vânzare. Ne intereșează să oferim produse, de o calitate excelentă, la un preț accesibil. Verificăm permanent situația producătorilor autohtoni din piața. Ne interesează să oferim clienților noștri produse autentic românești, pe cât posibil. Avem game de produse hand-crafted, cu ingrediente naturale sau organice cum este noua gamă de ceaiuri reci lansată de curând în cadrul noii game de produse 5 togo + (PLUS) . Acolo unde nu am reușit, cum este cazul cafelei, soft-drinks sau energizantelor, unde România nu are expertiza tradițională, am apelat la branduri internaționale, îndrăgite de către tineret și cunoscute în randul tuturor clienților. Radu Savopol co-fondator 5 togo.

Cerințele pieței nu puteau fi trecute cu vederea deoarece 5 togo a devenit rapid un lovebrand. Dovadă sunt premiile obținute, “Cea mai bună cafenea” – HoReCa Awards 2016 & 2017, “Cel mai cool brand de cafea si cafenele” by FORBES 2016 & 2017, s.a., precum și cei 14.000 de clienți care trec zilnic pragul celor 63 de locașii din Bucuresti și din țară.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă