10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 sfaturi pentru cum să alegeți o ținută perfectă de zi și...

5 sfaturi pentru cum să alegeți o ținută perfectă de zi și de seară

Selectarea unor ținute cât mai potrivite pentru momentul zilei și pentru locul în care ne aflăm este o chestiune care ține în egală măsură de educație și de artă. O femeie care știe să vorbească despre sine prin vestimentație și stil este o femeie cu personalitate. Și cum fiecare femeie trebuie să aibă curajul să aleagă din tendințele aflate la modă pe acelea care o reprezintă, fără a înceta să fie ea însăși, orice femeie trebuie să fie senzuală, feminină, clasică, îndrăzneață și grațioasă. Încercând să transpună în ținute elegante toate aceste coordonate, Poema.ro vă propune o  serie de rochii de zi și rochii de seară menite să facă orice reprezentantă a sexului frumos să se simtă specială și prețioasă.

A ști să alegeți o ținută adecvată locului și momentului zilei este o dovadă de bună creștere, prezentă și în codul bunelor maniere. Chiar dacă lumea a mai evoluat și, între timp, eticheta nu mai este la fel de strictă, rămân “la modă” o serie de reguli pe care, dacă le respectați, cu siguranță, nu dați greș niciodată :

  • Prima regulă și cea mai evidentă, este să îmbrăcați întotdeauna ținute adecvate momentului și locului în care vă aflați. O rochie de seară cu sclipici și paiete la prima oră a dimineții nu este cu siguranță o ținută adecvată. Însă, la o serată, un costum elegant de zi sau o rochie cu o croială deosebită, dintr-un material special pot fi o alegere comodă și inspirată. Dacă un eveniment are un dress code, folosiți-l pe acela.
  • A doua regulă este să alegeți întotdeauna ținute care vi se potrivesc ca stil și ca model. Nu trebuie să fiți la modă tot timpul, dacă unele dintre tendințele ei actuale nu vă avantajează. Oricum, există întotdeauna ceva în liniile ținutelor de zi și de seară care să vi se potrivească. Cea mai bună alegere va fi întotdeauna aceea care vă ascunde defectele și vă scoate în evidentă calitățile.
  • A treia regulă în alegerea ținutelor, indiferent de momentul zilei, este să îmbrăcați haine, rochii clasice, în linii simple și elegante, în culori neutre sau negru. Decente, cu stil, impecabile acestea pot fi calitățile unei ținute cu prezență și etichetă.
  • A patra regulă spune să folosiți întotdeauna materiale de calitate, țesături speciale. Acestea se potrivesc oricărei ținute, fie rochie de zi, fie rochie de seară. Un material de calitate, un imprimeu deosebit, o culoare aparte înnobilează orice ținută, oricât de simpla ar fi ea.
  • Ultima regulă pe care o vom enunța aici este aceea de a nu uita să fiți originale, să combinați cât mai bine ținutele în funcție de preferințele personale și de caracteristicile care vă reprezintă. Dați personalitate ținutelor folosind accesorii de calitate.

Dacă vreți să îmbrăcați ținute cu adevărat elegante, rochii de zi și rochii de seară care să întrunească în mare măsură dorința voastră de a fi moderne, feminine, senzuale,  speciale, cu stil, alegeți rochiile de la Poema.ro. Varietatea modelelor, culorilor și rafinamentul rochiilor acestui brand și magazin online, vă vor garanta întotdeauna că faceți cea mai potrivită alegere, indiferent de momentul și evenimentul la care sunteți prezente.

Cele mai citite

Ce trebuie să ai în vedere atunci când dorești să achiziționezi o barcă?

De la mic la mare, cu toții simțim o atracție deosebită pentru întinderile de apă. Când eram mici, mergeam la râu sau mare și...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Lion Capital și Bursa Română de Mărfuri inventează motive pentru a nu plăti dividende. Acționarii societăților controlate de Bogdan Drăgoi și Gabriel Purice, nemulțumiți

Numeroși acționari ai Lion Capital, fosta SIF Banat-Crișana, sunt nemulțumiți că societatea condusă de fostul ministru de finanțe Bogdan Drăgoi nu plătește dividende. O...
Ultima oră
Pe aceeași temă