11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyle5 sfaturi pentru a alege cel mai bun ghiozdan de școală pentru...

5 sfaturi pentru a alege cel mai bun ghiozdan de școală pentru copii

Ghiozdanul de școală al copilul tău va fi, probabil, cel mai uzat lucru din arsenalul de rechizite școlare. Rucsacul va fi folosit în fiecare zi pentru a lua cărți, caiete, apă, pachețel și câte și mai câte, de la și la școală.

Așadar, ghiozdanul trebuie să reziste bine la utilizarea zilnică, inclusiv la drumul pe care cel mic îl va avea de parcurs, dar și la depozitarea celor necesare în demersal educațional.

Tocmai pentru că este un lucru utilizat constant, trebuie să știi ce anume să urmărești când cumperi un ghiozdan pentru școală: preț, dimensiune, buzunare, ce e cu adevărat important?

Calitatea este foarte importantă atunci când vine vorba despre ghiozdanele de școală

Cea mai variată ofertă de ghiozdane școlare pentru copii este disponibilă în timpul sezonului de toamnă. Vorbim, desigur, de arhicunoscuta sintagmă „back-to-school”.

În această perioadă, vei descoperi că prețul și calitatea produselor pot varia… destul de semnificativ. Totuși, acesta este cel mai bun moment pentru a profita de reduceri, dar nu uita să faci cumpărături inteligent.

S-ar putea să fii tentat să cumperi un rucsac ieftin și la modă. Dacă apar probleme pe parcurs, îl vei putea înlocui. Problema este că oferta se va diminua semnificativ după trecerea sezonului rechizitelor, deci variantele nu vor fi la fel de bune sub aspectul calității și al prețului.

Rucsacurile ieftine și de calitate îndoielnică rezistă, de obicei, câteva săptămâni, ajungând cu puțin noroc până la câteva luni. Acest interval este suficient de lung pentru ca toate articolele din selecția „back-to-school” să fie înlocuite cu mărfuri specifice altui sezon (Moș Nicolae, Crăciun etc.).

Astfel, alegerea ghiozdanului rămâne adesea limitată la una sau două opțiuni, dacă un magazin continuă să se aprovizioneze cu aceste produse. Opțiunile limitate aduc, implicit, probleme legate de calitate și pot să nu corespundă nevoilor copilului tău.

Pentru a alege un rucsac de calitate, am pregătit 5 sfaturi care să te ajute să faci alegerea potrivită:

1. Evită cusăturile largi, neuniforme și nefinisate, care s-ar putea desface cu ușurință.

2. Verifică marginile țesăturilor, acestea tind să se destrame cel mai frecvent – nu ai vrea să cumperi un rucsac care are deja defecte vizibile.

3. Evită fermoarele expuse, care nu închid etanș buzunarele. În acest fel, eviți infiltrarea apei și deteriorarea lucrurilor pe care copilul tău le poartă în ghiozdan.

4. Alege dimensiunea corectă: lățimea unui rucsac trebuie să fie relativ proporțională cu lățimea spatelui celui care îl va folosi. De exemplu, un copil mic nu ar trebui să care un ghiozdan de dimensiuni mari, pentru adulți.

5. Căutați curele largi, cu umplutură pentru umeri, atât pentru un confort sporit, cât și pentru a proteja umerii de presiunea excesivă. Este important ca ambele curele să distribuie greutatea rucsacului în mod egal, pentru a nu declanșa afecțiuni ale coloanei vertebrale. Curelele reglabile sunt foarte importante, nu doar pentru că te ajută să potrivești ghiozdanul pe măsura copilului, ci și pentru a-l poziționa corect – rucsacul ar trebui să stea puțin peste talie.

MyKitty – locul în care găsești ghiozdane de bună calitate la un preț avantajos

Dacă dorești să mergi la sigur în ceea ce privește calitatea produselor, îți recomand să arunci un ochi la oferta disponibilă pe Mykitty.ro.

Aici vei descoperi o gamă largă de ghiozdane pentru copii, de cea mai bună calitate, care vor stârni admirația tuturor colegilor celui mic. De asemenea, la MyKitty ai de unde alege un ghiozdan care să îi mențină copilului și postura sănătoasă, iar ție să îți mențină bugetul în grafic, astfel încât să îți ajungă pentru toate rechizitele necesare începerii unui nou an școlar.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă