12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 rochii de ocazie conice, ideale pentru sfarsitul de an!

5 rochii de ocazie conice, ideale pentru sfarsitul de an!

Asadar, ar fi bine sa va pregatiti tinutele din timp, astfel incat sa nu va ia prin surprindere nici o invitatie.

 

Iar daca vreti sa aratati cu adevarat spectaculos, va recomandam in principal rochiile conice, midi. Acestea au o eleganta aparte si contureaza silueta intr-un mod foarte placut. Nu va fie teama sa imbracati astfel de rochii pentru ca in functie de croiala lor si de materiale, puteti ascunde chiar si zonele problematice ale siluetei. In continuare o sa va aratam cinci dintre preferatele noastre, rochii de ocazie de la InPuff pe care le puteti comanda si voi foarte simplu. Nu mai trebuie sa mergeti prin magazine: este suficient sa plasati comanda si sa asteptati rochiile acasa!

 

Iti doresti o rochie indrazneata? Senzuala? Atunci avem recomandarea potrivita pentru tine! Rochie Atmosphere albastra de ocazie midi conica din catifea si tul brodat cu peplum in talie. In primul rand, se remarca datorita culorii deosebite. Cand vine vorba despre rochii de ocazie, aveti curajul sa iesiti din zona de confort si sa purtati si alte culori in afara de negru, rosu si nude. Este o rochie ce emana senzualitate datorita dublurii scurte si a decolteului in forma de inima.

 

 

 

Pentru ocaziile la care aveti nevoie de o rochie eleganta in culori neutre, va prezentam Rochia MBG neagra de ocazie din catifea cu bust brodat si maneca lunga. Partea de jos a rochiei este din catifea, iar cea de sus este confectionata din tulle brodat cu un model deosebit, care se regaseste si pe maneci. Lungimea midi ii ofera si un plus de rafinament.

 

 

 

Manecile clopot au fost si sunt in continuare foarte apreciate, de aceea va recomandam Rochie MBG bleumarin de ocazie midi conica din catifea cu paiete si tul cu maneca tip clopot. Are un decolteu adanc, acoperit de tulle. Textura rochiei este de catifea, acoperita cu paiete din loc in loc si de broderie florala.

 

 

 

Daca sunteti in cautarea unei rochii intr-o culoare deschisa, Rochia de ocazie cu volane s-ar putea sa fie ceea ce va doriti. Este potrivita pentru diferite evenimente, chiar poate fi purtata si de o nasa de botez, datorita elegantei acesteia. Are o mica despicatura pe picior, manecile sunt decorate cu broderie florala, iar punctul de atractie principal il reprezinta bineinteles volanele de pe partea din fata a rochiei.

 

 

 

Si ultima recomandare este o rochie intr-o culoare spectaculoasa: Rochie MBG bordo de ocazie midi din catifea cu tul brodat si maneca lunga. Oricand va doriti sa impresionati, alegeti rochia aceasta. Manecile lungi ii confera din start un plus de eleganta si o fac potrivita pentru anotimpul rece. Iar culoarea se potriveste perfect pentru un eveniment de seara de exemplu.

 

 

Am dori sa stim care dintre aceste rochii este preferata voastra si unde ati purta-o!

 

 

 

 

Cele mai citite

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...
Ultima oră
Pe aceeași temă