11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyle5 ocazii la care puteti darui cutii cu flori

5 ocazii la care puteti darui cutii cu flori

Dupa cum probabil stiti deja, florile sunt unele dintre cele mai apreciate cadouri din lumea intreaga. Florile sunt simbolul iubirii, florile se daruiesc cand un copil vine pe lume, absolventii de facultate primesc flori, chiar si situatiile mai neplacute din viata unei persoane pot fi indulcite macar putin cu ajutorul florilor. Unele persoane prefera florile in ghiveci, pe cand altele vor doar buchete. Insa acestea nu sunt singurele modalitati cu ajutorul carora puteti darui flori unei persoane. De exemplu, puteti sa ii daruiti in aranjament floral, care sa contina si alte obiecte, nu doar flori sau puteti opta pentru cosuri si chiar cutii cu flori. 

Daca vreti sa impresionati si de asemenea, daca vreti ca florile sa fie mai mult decat un cadou obisnuit, va recomandam sa va indreptati atentia si spre cutiile cu flori. Acestea sunt foarte elegante, rezista putin mai mult decat florile din buchete si pot fi folosite pentru a infrumuseta spatiul in care vor fi asezate, mult mai bine decat un buchet. Bineinteles si un buchet asezat intr-o glastra are farmecul lui, insa din cand in cand poate vreti sa daruiti ceva diferit, iar cutiile cu flori sunt perfecte. 

Iar daca nu sunteti siguri cand anume puteti darui flori in cutii si la ce ocazii se potrivesc acestea, va invitam sa cititi in continuare! 

La o cerere in casatorie: daca vreti sa fiti romantic pana la capat, alegeti o cutie neagra cu trandafiri rosii. Contrastul dintre negrul cutiei si rosul florilor va impresiona si se stie ca trandafirii rosii sunt simbolul dragostei, asa ca nu veti da gres cu alegerea voastra! 


Cu ocazia unei aniversari: indiferent ca sarbatoriti aniversarea casatoriei sau al unui alt eveniment important, o cutie cu flori va inlocui cu succes clasicul buchet. Indiferent daca alegeti clasicii trandafiri sau daca mizati pe florile de sezon, va garantam ca nu o sa va para rau de alegerea facuta! 
La nasterea unui copil: cand se naste un copil, toata lumea vrea sa o felicite pe proaspata mama, care va primi un numar impresionant de buchete de flori. Cu siguranta nu va avea vaze pentru toate, asa ca alegeti ceva deosebit, cum ar fi florile in cutie si astfel nu o veti scuti doar de grija unui buchet, ci o veti ajuta sa isi infrumuseteze camera cu un aranjament floral deosebit. 
La o cununie civila: proaspetii casatoriti vor primi foarte multe flori si este de la sine inteles ca nu vor avea vaze pentru toate. Asa ca le veti face o mare bucurie daca veti alege o cutie eleganta, in loc de un clasic buchet. 
Cu ocazia unei zile de nastere. De exemplu, daca este ziua cuiva din familie si vreti sa oferiti un cadou simbolic, un cadou de care sa se bucure, stiind ca nu are nevoie de altceva, alegeti o cutie cu flori diferite, in functie de preferintele sarbatoritei si cu siguranta o sa se bucure foarte mult. 

 


Bineinteles ca mai sunt si alte ocazii la care mai puteti darui flori in cutii, insa acestea sunt cele pe care le intalniti cel mai des. Speram ca v-am fost de folos si ca v-am dat idei in legatura cu un cadou reusit pentru o ocazie speciala.

Cele mai citite

În atacurile asupra infrastructurii energetice ucrainene rușii au cheltuit sute de milioane de dolari

În atacurile asupra infrastructurii energetice din Ucraina ruşii au schimbat tactica, explică analiştii militari, potrivit tvrinfo.ro. Trimit asupra unei ţinte sute de rachete şi drone...

Mii de persoane cer demisia la Budapesta premierului Viktor Orban după un caz de corupție

Mii de persoane au manifestat marţi la Budapesta pentru a cere demisia premierului Viktor Orban, după difuzarea unei înregistrări audio care pretinde să dovedească...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă