9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyle5 motive pentru care patura electrica este o necesitate iarna aceasta

5 motive pentru care patura electrica este o necesitate iarna aceasta

Exista o serie de avantaje ale paturilor electrice pe care multi oameni ar putea sa nu le cunoasca, asa ca citeste randurile urmatoare pentru a afla cum poti obtine caldura dorita iarna aceasta fara investitii foarte mari!

Paturile electrice sunt mai economice decat alte forme de incalzire

Paturile electrice pot fi un plus estetic pentru casa ta si in acelasi timp sunt si foarte confortabile. Paturile electrice noi sunt proiectate  eficient si  vor mentine starea de confort dorita, cu costuri minime. Aceste gadgeturi nu trebuie decat sa acumuleze suficienta energie pentru a mentine corpul tau cald si nu intreaga camera. Daca achizitionezi o patura sub forma de sac in care sa intri sau o patura incalzita suficient de mare pentru a acoperi doua sau mai multe persoane, te poti incalzi foarte usor fara sa platesti  sume impresionante pentru incalzire.

Cumpara o patura electrica de plus, groasa pentru a  creste economiile – merita sa cheltui un pic mai mult pe o patura electrica bine facuta, deoarece materialul de calitate mai buna pastreaza mai bine caldura. Aceasta inseamna ca patura electrica se va incalzi mai repede si te va ajuta sa te bucuri de starea de confort dorita, fara a utiliza multa energie electrica. Pe termen lung, o patura electrica se va plati de la sine cu economiile de energie pe care le vei face!

Ajuta persoanele care sufera de artrita, sciatica si dureri de oase si articulatii

Atunci cand aplici caldura unei zone ranite sau la sursa artritei si chiar in zona cu durere sciatica, receptorii de caldura din corpul tau blocheaza de fapt semnalele de durere care sunt trimise creierului tau, ceea ce inseamna ca orice durere ai putea simti  se topeste rapid. In plus, creste circulatia in intregul corp, ajutandu-te sa ramai mai flexibili. Cu paturi electrice, intregul tau corp este pastrat in stare perfect confortabila, oferindu-ti o senzatie relaxanta. Daca folosesti patura peste noapte, dimineata nu te vei mai simti rigid si intepenit.

Daca suferi de o afectiune cronica, dureroasa, cum ar fi artrita sau sciatica, o patura electrica te poate ajuta sa previi aparitia unei dureri mai severe noaptea si te va ajuta sa dormi foarte bine.

Patura electrica te ajuta sa dormi mai bine

Exista mai multe etape ale somnului – mai exact 5,  si  corpurile noastre trec in mod natural prin acestea in timpul noptii. Daca esti deranjat de o schimbare brusca de temperatura poti fi perturbat din somnul profund, ceea ce inseamna ca nu te vei simti odihnit cand te vei  trezi dimineata. Paturile electrice iti mentin corpul la o temperatura optima, de confort, fapt ce ajuta organismul sa treaca in mod natural prin toate etapele somnului. Cand incepi sa folosesti o patura electrica noaptea, poti observa ca ai mai multa energie si esti mai productiv in ziua urmatoare.

Patura electrica sustine calitatea somnului

Ritmul circadian este ceasul interior al corpului tau si se refera la faptul ca organismul stie cand adormi si cand sa te trezesti. Bioritmul organismului poate  fi influentat de numeroase detalii, de alimentele consumate peste zi, de gradul de hidratare, activitatea fizica si variatiile de temperatura din timpul noptii. Daca temperatura  din incapere se modifica mult in timpul somnului, ritmul circadian va fi perturbat. O consecinta directa este faptul ca organismul  se va “lupta” sa functioneze normal. Cu ajutorul unui dispozitiv de tip patura electrica te vei bucura de temperatura optima toata noaptea, ceea ce inseamna ca vei beneficia un program de somn sanatos chiar si cand temperatura din incapere scade.

Paturile electrice iti imbunatatesc starea de spirit

Corpul tau trebuie sa utilizeze multa energie pentru a se mentine confortabil. Cand ai o patura incalzita care sa mentina starea de bine, corpul tau nu trebuie sa depuna mult efort  pentru a ramane la temperatura potrivita, asa ca trimite semnale de multumire si satisfactie creierului tau, facandu-te sa te simti mai fericit si mai relaxat. Acesta este motivul pentru care baile calde, canile aburinde de cacao si pernele, paturile electrice mari si pufoase te fac sa te simti mult mai bine intr-o noapte rece!

Daca iti cumperi o patura incalzita care este moale si plina, te simti din ce in ce mai bine in fiecare zi, vei avea o stare de spirit pozitiva si atitudine constructiv! Creierul tau este programat sa fie fericit si sa primeasca semnale in acest sens. Detalii marunte precum o haina pufoasa sau o patura electrica calduroasa produc fericire. Poti alege un model in culori vesele sau in nuante pastelate, unul realizat din fibre naturale sau materiale moi cu caracteristici deosebite. Orice patura electrica corect aleasa contribuie la imbunatatirea confortului personal si a starii de spirit. Aceste gadgeturi moderne si te vor ajuta si mai mult sa obtii starea de calm si relaxare dorita.

Cu o patura electrica, pe langa economia pe care o faci in ceea ce priveste consumul de energie alocat incalzirii, vei reusi sa obtii si o stare buna si optimista pe tot parcursul sezonului rece.

 

 

Cele mai citite

Isărescu: Ne propunem să adâncim şi să extindem colaborarea pe care o avem prin parteneriatul BNR-ASE

Banca Naţională a României îşi propune să adâncească şi să extindă parteneriatul cu Academia de Studii Economice, scopul fiind acela de a construi în...

Din “Groapă” direct în “Clan”. Marius Manole: “Mă bucur că am ocazia să fac ceea ce îmi place”

Producția de mare succes a PRO TV-ului, serialul "Clanul", se apropie de final. Ultimele episoade aduc situații limită, suspans și personaje noi. Spre exemplu,...

România poate rămâne fără Noaptea Europeană a Muzeelor întrucât nu s-au rezolvat revendicările angajaților din Cultură

Federația Națională a Sindicatelor din Cultură și Presă CULTURMEDIA anunță că membrii săi nu vor participa la evenimentul intitulat "Noaptea Europeană a Muzeelor", în...
Ultima oră
Pe aceeași temă